Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Asya-Pasifik Güney Koreli pop yıldızları seks skandallarıyla ülkeyi karıştırdı!

        29 yaşındaki Jung Joon-young, en az 10 farklı kadınla cinsel ilişki sırasında kayıt yaptığını, bunları cep telefonundaki sohbet uygulamasında arkadaşlarıyla paylaştığını söyledi.

        Jung aldığı tepkiler sonrası, videoya aldığı kadınlardan ve hayranlarından özür diledi:

        "Kadınları, izinlerini almadan videoya aldım ve sonra görüntülerini paylaştım. Hayatım boyunca, suç oluşturan ahlaksız ve yasa dışı hareketlerim için pişmanlık duyacağım, diz çöküp özür diliyorum" dedi.

        Eski kız arkadaşı, 2016'da Jung'un cinsel ilişkilerini izni dışında kameraya aldığı gerekçesiyle şarkıcı hakkında suç duyurusunda bulunmuş, daha sonra suçlamayı geri çekmişti. Ancak Jung, kız arkadaşının kameraya alındığından haberi olduğunu ve izin verdiğini iddia etmişti.

        REKLAM

        Jung, 2015 ve 2016 yıllarında işlediği belirtilensuçlar için başkent Seul'de polis tarafından sorgulanmak üzere getirildi.

        BİR VAKA DAHA

        Güney Kore'nin ünlü pop grubu Big Bang üyesi, gerçek adı Lee Seung-hyun olan Seungri, önce kendisine yöneltilen suçlamaları reddetmiş, yazışmaların ortaya çıkmasıyla bazı gece kulüplerinde yabancı yatırımcıların fuhuş yapmasına aracılık ettiği suçlamasının ardından gruptan ayrıldığını açıklamıştı.

        AyrıcaJung Joon-young'un video görüntülerini paylaştığı sohbet programında Seungri'nin de bulunduğu belirtilmişti. Seungri, Güney Kore'nin en büyük müzik gruplarından birinin üyesi olarak ün yapmıştı.

        Forbes Magazin, 2016 yılında Big Bang grubunun, Amerika'nın en meşhur erkek grubu olan Maroon 5'ten sonra en çok kazanan grup olduğunu açıklamıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ