Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (10 Mayıs 2019 Cuma)
        1

        Ay sabah saatlerinde Yengeç’te ancak boşlukta ilerlediği için yorgunluk yönsüzlük olası. Öğleden sonra Aslan’a geçerek ilk görünümü Kiron ile yapıyor. Ego çatışmaları, çocuksu kavgalar yaşanabilir. Sosyal hayatta lider olan insanların sebep olduğu gerginlik artabilir. Gün boyu entelektüel, farklı konuları birbirine entegre eden kabiliyetli vasıflarımızla beceri geliştiremeyen, verimsiz işlerle uğraşan tembel güdülerimiz çatışma halinde olacaktır. Ayurvedik Astroloji’de günü verimli geçirmek için renklerden istifade edilir.

        Günün rengi: Koyu kırmızı

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kabiliyetlere güvenerek denenmemişi denemek isteyebilirsiniz. Romantik konularda gelişmeler yaşanırken temkinli olun. Akşamüstü aşırı rekabet ve öfkeden kaçınmak faydalı olur. Yeni uzmanlık alanları, eğitim ve öğrenmeyi vurgulayan olaylar gelişebilir.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu odağınızı yaratıcı becerilere yoğunlaştırın. Akşamüstü kariyer, uzmanlık konularında bakış açınızı yenileyen olaylar gelişebilir. Profesyonel hayatı, günlük sorunlardan ayırmak önemli.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortak amaçlara yoğunlaşmak, yaratıcı faaliyetler gün boyu iyi gelir. Meraklarınızı giderecek sizi canlandıracak eğitim olasılıklarını değerlendirin. Akşamüstü yakınlarınızın ihtiyaçları sizi meşgul edebilir.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sabah saatlerinde duygusal yoğunluk fazla. Öğleden sonra üretim, değer yaratma ve sosyal faaliyete odaklanın. Finansal konularda gelişmeler olası. Yasal konularda iyi haberler gelebilir.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sabah saatlerinde günlük işler alanında hassasiyetler olası. Öğleden sonra lider vasıflarınızı göstereceğiniz imkanlar gelişebilir. Adil, objektif ve üretken olmak önemli. Yeni fikirler gelecek planları gelişebilir.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Günlük işlerde aceleci davranmayın. Bireysel ihtiyaçların öne çıktığı bir gündesiniz. Aileden gelen inançlar kendinizi geliştirmenize engel oluyorsa bugün yüzleşmek için koşullar elverişli. En iyisini yapmak adına kaynaklarınızı tüketmeyin.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sabah saatlerinde duygusal tıkanıklıklar, ifade edilmemiş düşünceler kafa karışıklığına yol açabilir. Sosyal çevrede ve ailevi konularda çözülmemiş sorunlar açığa çıkabilir. Akşam üstü ilgi alanınıza giren konuları paylaşacağınız aktiviteler gelişiyor.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sabah saatlerinde yoğunlaşan işler sizi yorabilir. Akşamüstü dogmatik inançlarınız algınızı gölgelemesin. Kariyerde deneyime dayalı bilginizi öne çıkaran olaylar söz konusu. Sorunlara doğru yaklaşım gün boyunca önemli.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sabah saatlerinde zihniniz karışık, odaklanma sorunu olası. Gerginlik ve yönsüzlük nedeniyle hesapsız harcamalardan kaçının. Akşamüstü uluslararası konular, yüksek öğretim alanında meşgul olabilirsiniz.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sabah saatlerinde kendinizi ve etrafı sürekli sorgulayıp yorabilirsiniz. Kişisel ve profesyonel ilişkilerde temkinli olmak faydalı olur. Akşamüstü uzun vadeli kalıcı anlaşmaların ön çalışmaları başlayabilir.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sabah saatlerinde yakın çevrede inanç çatışmalarının yol açtığı gerginlik olası. Akşamüstü ortak iş veya proje konusunda hassasiyetler gelişebilir. Uzmanlık gerektiren konularda deneyimine güvendiğiniz insanlardan danışmanlık alın.