Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Günlük burç yorumları (11 Mayıs 2019 Cumartesi)
        1

        Ay Aslan’da ilerliyor. Gün içinde Merkür ile geç vakitte ise Güneş ile görünümde. Yeni ve yaratıcı fikirler geliştirmek için koşullar uygun. Yeni işlere yer açmak için gözden geçirmelerin yapılması, farklı fikirlerden doğan projeler, yurt dışı ve yabancılarla ilgili işler açısından gün verimli. Ayurvedik Astroloji’de günü verimli geçirmek için renklerden istifade edilir.

        Günün rengi: Siyah

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yaratıcı becerileriniz gelişkin. Günü plan yaparak geçirmek faydalı olur. Yaratıcılığınız, talihiniz ve motivasyonunuz yüksek. Sosyal çevrenize yeni insanlar eklenebilir. Uluslararası konularda gelişmeler olası.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün farklı işleri eş zamanlı yapmak için üzerinizde baskı olacaktır. Verimsiz işleri eleyin. Çatışmalardan kaçının. Bir süredir beklediğiniz cevaplar gelebilir. Miras, ortak gelirler konularında gelişmeler olası.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Meraklarınızı giderecek sizi canlandıracak eğitim olasılıklarını değerlendirin. Bilgilerini paylaşmayı bilen insanlardan destek görebilirsiniz. Yeni eğitimler programlayabilirsiniz. Kısa seyahat planları gelişebilir.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Zaman zaman yönsüzlük olsa da yeteneklerinize güvenerek çalışıp üretmeniz önemli. Finansal konularda gelişmeler sizi gün boyu memnun edebilir. İlgi alanınıza giren işlerde başarı ve gelirde artış olası.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün önceliğiniz yaratıcı becerilerinizde olursa yeni fikirler gelecek planları gelişebilir. Lider vasıflarınızı göstereceğiniz imkanlar olası. Romantik konularda geçmişten gelen sorunlar çözülebilir.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün hedefleri gözden geçirip işe yaramayanları ayıklamakta fayda var. Eş partner ilişkilerinde birikmiş sorunlar çözülebilir. Kendinizi bir süredir baskı altında hissediyorsanız bugün rahatlatan imkanlar olası.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakınlarınızdan beklediğiniz desteği alabilirsiniz. Günü verimli geçirmek için kısa molalar iyi gelir. İlgi alanınıza giren konuları paylaşmak ve sosyal çevrede aktif olmayı planlıyorsanız enerjinizi verimli kullanın.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün içinde yurtdışına yerleşim, seyahat fikirleri gelişebilir. Geçmişten gelen iş başvuruları sonuç verebilir. Olayların gelişimi alışageldiğinizden farklı olabilir. Kaygı yapmadan süreçle akışta olun.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Uluslararası konular, yükseköğretim alanında meşgul olabilirsiniz. Gün boyu plan ve proje içinde olabilirsiniz. Geçmişten gelen sağlık sorunları gündem olabilir. Dengeyi korumak ve gerginlikten arınmak önemli

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Geçmişten gelen sağlık sorunları açığa çıkabilir. Kronikleşmiş durumlar varsa tedbirli olun. Uzun vadeli kalıcı anlaşmaların ön çalışmaları başlayabilir. Yeni sorumluluklara karar vermeden düşünmek faydalı olur.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu ilgi alanınıza giren konularda merakınızı tatmin edebilirsiniz. Eş ya da partnerinizin işiyle ilgili gelişmeler sizi meşgul edebilir. Aile işinde çalışıyorsanız yenilenmeler olası. Akşam sütü sağlık hassasiyetleri olabilir.

        13

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu hesaplı davranmaya çalışsanız da harcamalar olası.: Çocuklarınızla ilgili gelişmeler sizi memnun edebilir. Plansız işler, geçmişten gelen konular söz konusu olsa da yaşam enerjiniz artıyor, kararlar netleşiyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ