Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (17 Haziran 2019 Pazartesi)
        1
        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Evinizle ilgili ufak bir onarım ihtiyacı sürpriz bir şekilde ortaya çıkabilir; bunu önce kendiniz çözmek isteyebilirsiniz. Ancak yardıma ihtiyaç duymanız durumunda, bir uzmanla görüşmeniz daha iyi olabilir. Bir arkadaş ya da akrabanız da sorunu çözmenizde yardımcı olabilir.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bir anda çıkan şaşırtıcı, inanılmaz fikirleriniz var, ancak bunları başkalarına anlatıp bu fikirlerden faydalanmakta zorlanıyorsunuz. Evinizdeki bazı şeyleri değiştirmek, renovasyona sokmak veya dekore etmekle ilgileniyorsunuz, sizin için uygun bir yatırım olabilir.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bir aile kavgasına çekilmek isteneceksiniz, uzak durun. Bir arkadaşınız sizi dramalarına sokmaya çalışıyor olabilir. Arabulucu olmanız gerekebilir. Bir elçi olmak isteyip istemediğinizden emin olun, aksi halde kendinizi zor bir noktada bulabilirsiniz.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bir nedenden dolayı endişeli ve belirsiz hissediyorsunuz ve şu anda kendi korkularınız tökezlemenize sebep verebilir. Sakinleşin ve su akar yolunu bulur diye düşünürseniz, daha iyi olacaksınız. Anında sonuçlar için zorlamaya çalışmayın, bu işe yaramaz.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bu karmaşık bir gün ve şu anda kendi sezginize güvenmenin zor olduğunu hissediyorsunuz. Ancak başkasının önyargılı düşüncelerinden dolayı kendi düşünce ve sezgilerinizi ikinci plana atıyorsunuz. Kendi düşüncelerinizi ve araştırmanızı iki kez kontrol edin ve baştan beri haklı olduğunuzu görebilirsiniz.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aklınızpara, finans ve günlük işler üzerinde yoğunlaşmış. Hayatınızı daha iyi organize etme arayışınızda sizi destekleyen iyi enerjiniz var. Bir "aile bütçesi" oluşturmaya çalışıyorsanız, düşündüğünüz "kemer sıkma önlemlerini" başlatma zamanı. Herkes bu konuyla ilgili daha işbirlikçi olacak.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Eğer çocuğunuz varsa, sizi bugün bir şekilde hayal kırıklığına uğratma ihtimalleri var. Nefesinizi tut, 10'a kadar sayın, sonra da aşırı tepki verip vermediğinizi kendine sorun. Ebeveyn olsanız da olmasanız da, eğitim, iletişim ve seyahat konularıyla ile ilgili çözülmesi gereken endişeleriniz olacaktır.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Evde kalmak ve uzaklara gitmek arasında bir seçim yapmanız gerekecek ve bu durumda, seyahat daha ağır basacak gibi görünüyor. Buna rağmen tam tersini yapmak zorunda kalabilirsiniz - bazılarınız tatil planlarını bir kenara bırakmak zorunda kalacaklar, çünkü bu ay ekstra faturalar gündemde.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yapabiliyorsanız, işlerinizi hemen şimdi halledin ve tatil planı yapmaya başlayın. Bir dinlenme arası kazandınız. Bir arkadaşınız size bugün dışarı çıkıp aktif olmak için çok ısrarcı davranabilir, size bunun iyi geleceğini düşünmüyorsanız, biraz bencil olmaktan korkmayın.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sezgilerinizi özellikle aile üyeleri ve akrabalarınız için dinlemelisiniz. Bugün sezgileriniz sizi doğru yere götürecek, aile tartışmalarının içine çekilmek için hiç de doğru bir zaman değil. Gerekirse bir bahane bularak, kendinizi sıyırın ve koruyun.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün sağlığınız gündemde olacak. Alternatif sağlık bakımı tedavileri, vitaminleri veya takviyeleri alırken dikkatli olun. Tedavi hakkında bilmeniz gereken her şeyi bildiğinizi düşünebilirsiniz, ancak bunun diğer ilaçlarla nasıl etkileşime girdiğini biliyor musunuz?

        13

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ne ekerseniz onu biçersiniz. Başkalarının imrendiği güçlü yönleriniz var; bu yönlerinizi kullanın. Rahatlayın, kendi hedeflerinize ve önceliklerinize odaklanın ve olumlu eleştirileri kendinizi şekillendirmek için kabul edin.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ