Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (19 Mayıs 2019 Pazar)
        1

        Bugün gerçekleşen Dolunay ile kaybetme korkusu nedeniyle sürdürdüğümüz alışkanlıklarımızla yüzleşiyoruz. Güç ve kontrol duygularımız açığa çıkıyor. Olayları derinlemesine araştırma, sezgisel kabiliyetlerde artış olası. Bireysel yeteneklere güvenme ve kendimize inanma adına imkanlar beliriyor. 5 Mayıs Yeni Ayı ile hem maddesel hem de duygusal güvence ihtiyaçlarımız belirginleşmişti. O dönemde verdiğimiz kararla, başladığımız işlerden sonuç alacağız. Dolunayın ardından Ay, Yay burcuna ilerliyor.

        Ayurvedik Astrolojide günü verimli geçirmek için renklerden istifade edilir.

        Günün rengi: Kızıl kahve

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün bağımlılıkları sorgulayabilirsiniz. Gerilimi yükseltmeden kendinize odaklanın. Varlığınızı bir amaca adama arzunuz artıyor, öze dönüp konuyu tespit edin. Duygusal güvence ihtiyacınıza kulak verin.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu hazmedemediğiniz duygular açığa çıkabilir. Maddi ve duygusal güvence ihtiyaçlarınız öne çıkıyor. İçi boş söylemlere kulak asmayın, sizi içine çeken ve kendinizi ait hissettiğiniz konuya odaklanın.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu sezgisel düşünce aktif. Anlam arayışınıza yönelik gelişmeler söz konusuyken; kendinizi duygusal olarak güçlü kılmak adına tedbir arayışı içindesiniz. Öze dönmek uygulanabilir hedeflere odaklanmak faydalı olur.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün güvenli alan ihtiyacınız artıyor. Sevdiklerinize karşı uzlaşma ve uyum yaratırken iç huzurunuzu koruyun. Yakınlarınızla ilgil haberler bir süredir sizi üzmüş olabilir. Bugün tavırlarınız netleşiyor.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün satatü ve bilinirlik konularına yoğunlaşıyorsunuz. Yenilenmek adına hedef koyduysanız imkanlar gelişiyor. Ailevi hassasiyetlerde karar dönemi. Gün boyu bireysel yetenekleriniz vasıtasıyla öne çıkıyorsunuz.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu farkındalığınız yüksek, olayları derinlemesine araştımak ve sonuç almak istiyorsunuz. Öze dönüp kişisel yaratıcılığa odaklanın. Beklentilerinizin etrafı yorması eleştirilere neden olabilir. Empatik tutumlar önemli.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu finansal konularla meşgul olabilirsiniz. Değer yaratmak adına hedef koyduysanız sonuçlarını alabilirsiniz. Gün içinde sebepsiz öfke açığa çıkabilir. Yaratıcı becerilerinizi geliştirmek adına çaba içinde olmak faydalı olur.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sizi kısıtlayan, alışkanlık nedeniyle sürdürdüğünüz ilişkilerle yüzleşiyorsunuz. Özgüven ve özdeğer önem kazanıyor. Özel ve profesyonel ilişkilerde önemli kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu derinlik, ruh beden dengesi öne çıkıyor. Dipte derinde kalan ve dönüşmesi gereken arzularla yüzleşiyorsunuz. Kaygı artabilir. İş konularında yenilenme hedefi koyduysanız sonuç alabilirsiniz.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu duygularınızın altında yatan sebepleri anlamak için öze dönüp kendinizle meşgul olun. Uzmanlık gerektiren konularda yenilenme çabanız varsa sonuç alabilirsiniz. İlişkilerde eski sorunlar gün yüzüne çıkıyor.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu duygular ve düşünceler tezatlık gösteriyor. Düzen bozan gelişmeler olursa tedirgin olmayın; yenilenmek adına sizin yapamadığınızı evren yapıyor olabilir. Öze dönüp sebep sonuç ilişkisini anlayın.