Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (5 Temmuz 2019 Cuma)
        1

        Aslan’daki Ay Yay’daki Jüpiter ile açı yapıyor. Bu yararlı bir takımyıldızı temsil eder. Sosyal ve maddi başarı için iyi bir takımyıldızdır. Hayata karşı olumlu bir tutum göstereceksiniz ve popülerliğin tadını çıkarabilirsiniz. Cömert durumlar gerçekleşiyor. Bu durum ayrıca, iyimserliği ve çekiciliği yansıtıyor. Ancak yine de dikkat! Dün akşam Aslan’daki Ay Boğa’dakiUranüs ile kare açı yaptığı için değişken duygudurum dalgalanmaları problem yaratabilir. Sevgi ile ilgili olarak trajik ve dramatik durumlara yol açabilecek saf duygusallık veya kısıtlama duygusunu ortaya çıkarır.

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakında seyahat edecek olabilirsiniz. Tatile çıkıyorsanız, ihtiyacınız olabilecek tüm ilaçları aldığınızdan ve seyahat sigortasına sahip olduğunuzdan emin olun. Kendi şehrinizde pek de bilmediğiniz bir semte gidiyorsanız, sıra dışı insanlarla beklenmedik ama olumlu karşılaşmalarınız olabilir.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Liderlik becerileriniz, genç ama karakter olarak olgun biri tarafından teste tabi tutulabilir. Bu kişinin de tıpkı sizin gibi, zor yoldan öğrenmek zorunda kaldığını fark ederseniz kendinizi bu konuda daha iyi hissedebilirsiniz.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Şu an halledeceğiniz çok fazla evrak işiniz var, bir kısmı sinir bozucu ve zorlu olacak, ancak kariyer hedefleriniz üzerinde olumlu bir etkiye sahip olma potansiyeli var. Enerjik bir şekilde çalışmaya devam edin, beklediğiniz ödüller daha erken geliyor. Üstelik sizin düşündüğünüzden daha büyük olabilir.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Beklenmeyen bir finansal zorluk, soğukkanlılığınızı koruyabilirseniz daha büyük fırsatların anahtarı olabilir. Gelecekte size faydası dokunabileceğine inanıyorsanız, kar, zarar ve bütçe hesaplamalarınızı bunu da göz önünde bulundurarak yapın.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Şu an dramatik bir yüzleşme ya da karşılaşma yaşama ihtimaliniz var, bu karşılaşmada ağzınızdan bazı sert kelimeler dökülebilir. Ortalık sakinleştiğinde, olayları tekrar değerlendirip bir iç hesaplaşma yapabilirsiniz.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bu sıralar eğlenmek istiyorsunuz, ama sorumluluklarınız buna engel olabilir. Yine de, günün gidişatı düşündüğünüzden daha iyi olabilir. Bazı gecikmeler veya planlarınızdaki değişiklikler gününüzü beklediğinizden daha eğlenceli hale getirebilir.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bir arkadaşınız aracılığıyla bazı haberler duyabilirsiniz. Arkadaşınız sizi hemen ikna edecek, ondan çok etkileniyorsunuz. Biraz yavaşlayıp ve konu hakkında daha fazlasını öğrenin. Alelacele hareket etmeyin.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Eğitiminize veya eğitim amaçlı bir yolculuğa yapılan bir yatırım, paranızı ve zamanınızı harcadığınızdan kat kat daha iyi sonuç verebilir. Okula gidemeseniz bile, online bir eğitim alabilirsiniz.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakında normal ilgi alanınızın biraz dışında bir kulübe, gruba veya derneğe katılabilirsiniz. Yeni insanlarla, kendi fikirlerinizden farklı fikirlerle buluşmanın önemli bir kişisel hedefi aşmanızda yardımcı olacağını göreceksiniz.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün ilginç bir manevi zorlukla karşılaşacaksınız, sizi en önem verdiğiniz değer ve geleneklerinize bir kez daha bakmaya zorlayan bir inanç krizi. Ailenizden biri sizi, bir konuda seçim yapmak durumunda bırakakabilir.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Şu anda bilgi alma konusunda güçlü bir yeteneğiniz var. Evrak işleri, araştırma ve seyahat konuları iyi gitme eğiliminde. Okula geri dönebilir veya bazı maddi yardımlarla ya da daha deneyimli birisinin cesaretlendirilmesiyle seyahat edebilirsiniz.

        13

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün alışveriş krizine girebilirsiniz. Fazla para harcamadığınızdan emin olmanın en iyi yolu, yalnızca harcayabileceğiniz kadar parayı yanınıza almak ve kredi kartlarını evde bırakmaktır. Bütçenize sadık kalırsanız iyi fırsatlar bulabilirsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ