Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Son Dakika

Kolay kek tarifi Haberleri, Güncel Kolay kek tarifi haberleri ve Kolay kek tarifi gelişmeleri

kolay kek tarifi haberleri

Son dakika kolay kek tarifi haberleri ile ilgili Habertürk'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kolay kek tarifi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kolay kek tarifi haber sayfamızda...
  • Kupada çikolatalı kek tarifi!

    Yemek Yapma, 25 Nisan 2024

    Kupada çikolatalı kek tarifi!

    Acil tatlı ihtiyacınız varsa bu tek servislik çikolatalı kupa kek her açıdan başarılı ve tüm beklentilerinizi karşılayabilir! Her lokmada ağız sulandıran bu yumuşacık keki 5 dakikadan kısa bir sürede hazırlamak mümkün! İşte, kısa sürede hazırlayabileceğiniz pratik kupada kek tarifi!

  • Sade kek tarifi

    Yemek Yapma, 04 Mart 2024

    Sade kek tarifi

    Kekler, dünya genelinde çok sevilen ve çeşitli lezzetlerde üretilen tatlı atıştırmalıklardır. Genellikle yumurta, un, şeker ve yağ gibi temel malzemelerin birleştirilmesiyle yapılırlar. Ancak, bu temel tarife çeşitli katkılar yaparak ve farklı pişirme yöntemleri kullanarak sonsuz çeşitlilikte kek elde etmek mümkündür.Peki, sade kek tarifi borcamda nasıl yapılır?

  • Kolay kek tarifi

    Yemek Yapma, 31 Ocak 2024

    Kolay kek tarifi

    Kekin tarihine bakıldığında, kökenleri antik Roma'ya kadar uzanmaktadır. Ancak günümüzdeki popülerliğini 17. yüzyılda almış ve zaman içinde dünya genelinde farklı kültürlerin mutfaklarına adapte olmuştur. Her kültür kendi özgün dokunuşunu ekleyerek kek tariflerini zenginleştirmiştir. Kek, sadece bir tatlı atıştırmalık olmanın ötesine geçerek özel günlerde yapılan kutlamalara ve aile bir araya geldiğinde paylaşılan keyifli anlara eşlik eden bir unsura dönüşmüştür.

  • Ağlayan kek tarifi

    Yemek Yapma, 21 Temmuz 2023

    Ağlayan kek tarifi

    Çikolata sosu, krem şanti ve sütlü kekin buluşmasıyla birlikte çok sevilen bir lezzet olan ağlayan kek tarifi karşımıza çıkmaktadır. Özel günlerin, çay saatlerinin aranılan pastası olarak karşımıza çıkan ağlayan kek çocuklar tarafından da oldukça sevilir. Sizin için hazırladığımız ağlayan kek tarifi ile siz de çay yanına damağınızı şenlendiren bir lezzete tatlı yapabilirsiniz. Gelin, ağlayan kek tarifimize birlikte bakalım.

  • Havuçlu cevizli kek tarifi

    Yemek Yapma, 19 Temmuz 2023

    Havuçlu cevizli kek tarifi

    Türk mutfağında önemli bir yere sahip olan kek çeşitleri, hemen hemen herkesin tüketmekten keyif aldığı bir lezzet. Çay saatleri başta olmak üzere misafir ağırlarken ya da misafirliğe giderken yapılan keklerin en sevilen çeşidi ise havuçlu kek. Havuçlu kekin içine bazen tarçın, bazen limon, bazen de ceviz eklenmektedir. Malzemelerin değişkenlik göstermesi kişinin damak tadına göre değişir. Eğer havuç ve cevizi çok yakıştırıyorsanız havucu cevizli kek tarifini deneyebilirsiniz.

  • Havuçlu tarçınlı kek tarifi

    Yemek Yapma, 19 Temmuz 2023

    Havuçlu tarçınlı kek tarifi

    Evlerde sık sık pişen kek çeşitleri, zengin bir yelpazeye sahip. Yeni tatlar denemek isteyenler, kendi tarifi dışında farklı kek tariflerini öğrenmek için internet üzerinde araştırma yapıyor. En sevilen kek tarifleri arasındaki havuçlu tarçınlı kek, hafif ve yumuşak dokusu ile deneyenlerin vazgeçemediği bir lezzet haline dönüşüyor.

  • Kolay kek tarifi

    Yemek Yapma, 22 Haziran 2023

    Kolay kek tarifi

    Gün içerisinde çayın yanına bir şeyler hazırlamak istediğimizde aklımıza gelen ilk yiyeceklerden biri kektir. Hem yapımının kolay olması hem de malzemelerinin her evde bulunması dolayısıyla çok sık tercih edilen besindir. Çat kapı gelen misafirleriniz için kolay kek tarifi araştırıyor olabilirsiniz. Biz de sizin için hem lezzetli hem yapımı kolay olan kek tarifini hazırladık.

  • Çikolata sevenleri bayram ettirecek tam kıvamında ıslak kek tarifi

    Yemek Yapma, 24 Mayıs 2023

    Çikolata sevenleri bayram ettirecek tam kıvamında ıslak kek tarifi

    Tam bir çikolata tutkunuyum diyorsanız tam ölçülü ıslak kek tarifi tam size göre üstelik yapımı da oldukça kolay olan bu tarifle tüm davetlilerinizi mest edin. Peki, tam ölçülü ıslak kek nasıl yapılır? İşte tam kıvamında ıslak kek tarifi!

  • 'İftara ne tatlısı yapsam?' diyenler için yapımı kolay tatlı tarifleri

    Yemek Yapma, 12 Nisan 2023

    'İftara ne tatlısı yapsam?' diyenler için yapımı kolay tatlı tarifleri

    Ramazan sofralarının en güzel yanlarından birisi de birlik ve beraberliğin sağlandığı davet sofralarıdır. Sevdikleriyle iftar yapacak olanalar şimdiden hazırlıklarına başladı. İftar sonrası ağızların tatlanması için birbirinden güzel tarifleri ise sizler için bir araya getirdik. iftar yemeğinin üstüne şöyle güzel bir tatlı ne de iyi gider diyenler için görüntüsüyle bile ağızları sulandıran, yiyenlerin parmaklarını yiyeceği Ramazana uygun kolay tatlı tarifleri….

  • Az malzemeli kolay kek tarifi

    Yemek Yapma, 30 Temmuz 2020

    Az malzemeli kolay kek tarifi

    Az malzemeli kolay kek mi yapmak istiyorsunuz? İşte tam size göre malzeme listesini hazırladık. Az malzemeli kolay kek nasıl yapılır? Sorusunun yanıtı işte burada...

  • kahveli ıslak kek nasıl yapılır?

    Yemek Yapma, 07 Şubat 2020

    kahveli ıslak kek nasıl yapılır?

    Çayın yanında kahve olur mu demeden önce kahve soslu keki denemenizi öneririz. Yumuşak yapısı ile damla çikolatalı ve kakaolu keki kahve sosu ile birleştirip yepyeni bir ıslak kek tarifi yaratabilirsiniz. Kolayca hazırlayabileceğiniz bu kek tarifi size ansızın gelen misafirlere karşı da zaman kazandıracak. İşte kek tarifleri listenizde liste başı olacak kahveli ıslak kek tarifi..

  • Kolay kek tarifleri 2020

    Yemek Yapma, 28 Ocak 2020

    Kolay kek tarifleri 2020

    Kek tarifleri ile birlikte çay saatleri için kek yapımının püf noktalarını öğrendikten sonra daha da keyifle kek pişireceksiniz. Ufak eklemelerle kekiniz daha kabarık, daha yumuşak ya da gevrek olabilir. Bir dilim kek çayın tadını değiştirir, ara öğünlerde acıkma sürenizi uzatır ve sağlıklı yapıldığı zaman kilo kontrolüne de yardım eder. Kek öyle bir yiyecektir ki neredeyse sevmeyeni yoktur. Çünkü çocukluktan itibaren gelişen damak tadına da ayak uydurur. Çeşitliliği sayesinde her tip beslenen insanı kendine çekmeyi başarır. Peki sizin damak tadınıza hangisi uyuyor? İşte birbirinden lezzetli 4 farklı kek tarifi...

  • Kakaolu , unsuz, havuçlu ve muzlu kek nasıl yapılır?

    Tarifler, 07 Mayıs 2019

    Kakaolu , unsuz, havuçlu ve muzlu kek nasıl yapılır?

    Sizler için kakaolu, havuçlu, muzlu ve diyet (unsuz, şekersiz) olmak üzere 4 ayrı kek tarifi yazdık. Kek tarifleri ile birlikte çay saatleri için kek yapımının püf noktalarını öğrendikten sonra daha da keyifle kek pişireceksiniz. Ufak eklemelerle kekiniz daha kabarık, daha yumuşak ya da gevrek olabilir.

  • Kahveli ıslak kek tarifi

    Tarifler, 17 Ağustos 2018

    Kahveli ıslak kek tarifi

    Islak kek deyince aklına çikolata sosu gelenlerdenseniz bir de kahve soslu ıslak keki deneyin. Kahve sevenlerin koşulsuz bayılacağı kek tarifimizi fındık parçacıkları ile yepyeni bir lezzet haline dönüştüreceğiz. Değişik bir kek tarifi arıyorsanız kahve kokusu ile kabarmış yumuşacık bir kek tarifimiz var. İşte kahve soslu ıslak kek tarifi…

  • Yapımı kolay kek tarifleri...

    Tarifler, 24 Nisan 2018

    Yapımı kolay kek tarifleri...

    Sizler için kakaolu, havuçlu, muzlu ve diyet (unsuz, şekersiz) olmak üzere 4 ayrı kek tarifi yazdık. Kek tarifleri ile birlikte çay saatleri için kek yapımının püf noktalarını öğrendikten sonra daha da keyifle kek pişireceksiniz. Ufak eklemelerle kekiniz daha kabarık, daha yumuşak ya da gevrek olabilir.

  • Az malzemeli kolay kek tarifi

    Yemek Yapma, 07 Ekim 2020

    Az malzemeli kolay kek tarifi

    Yemesi en keyifli yapması en zor hamur işlerinin başında şüphesiz kek geliyor. Mutfağa girdiğiniz zaman aklınızdan az malzemeli kolay kek tarifi bulsam da yapsam diye geçiriyor olabilirsiniz. İşte siz tam o anlar için bir tarif. Az malzemeli kolay kek tarifi nedir, nasıl yapılır?

  • Üzümlü kek nasıl yapılır?

    Yemek Yapma, 05 Şubat 2020

    Üzümlü kek nasıl yapılır?

    Üzümlü kek yapmaya karar verdiyseniz birinci kural iç malzemeyi aşağıya çökmesin diye unlamalısınız. Kekinizi yoğurt yerine sütle yaparsanız daha yumuşak ve süngerimsi olur. İşte pastane usulü yumuşacık üzümlü ve fındıklı kek tarifi...

  • Muzlu, havuçlu, kakaolu kek nasıl yapılır?

    Yemek Yapma, 23 Ocak 2020

    Muzlu, havuçlu, kakaolu kek nasıl yapılır?

    Kek tarifleri ile birlikte çay saatleri için kek yapımının püf noktalarını öğrendikten sonra daha da keyifle kek pişireceksiniz. Ufak eklemelerle kekiniz daha kabarık, daha yumuşak ya da gevrek olabilir. Bir dilim kek çayın tadını değiştirir, ara öğünlerde acıkma sürenizi uzatır ve sağlıklı yapıldığı zaman kilo kontrolüne de yardım eder. Kek öyle bir yiyecektir ki neredeyse sevmeyeni yoktur. Çünkü çocukluktan itibaren gelişen damak tadına da ayak uydurur. Çeşitliliği sayesinde her tip beslenen insanı kendine çekmeyi başarır. Peki sizin damak tadınıza hangisi uyuyor? işte birbirinden lezzetli 4 farklı kek tarifi...

  • Kakaolu , unsuz, havuçlu ve muzlu kek tarifleri!

    Tarifler, 08 Mayıs 2019

    Kakaolu , unsuz, havuçlu ve muzlu kek tarifleri!

    Sizler için kakaolu, havuçlu, muzlu ve diyet (unsuz, şekersiz) olmak üzere 4 ayrı kek tarifi yazdık. Kek tarifleri ile birlikte çay saatleri için kek yapımının püf noktalarını öğrendikten sonra daha da keyifle kek pişireceksiniz. Ufak eklemelerle kekiniz daha kabarık, daha yumuşak ya da gevrek olabilir.

  • Kolay ıslak kek tarifi

    Tarifler, 08 Ekim 2018

    Kolay ıslak kek tarifi

    Islak kek bir çoğumuza çocukluk günlerini hatırlatır. Evde yapılmış çikolata sosu hem çok kolay hem de lezzetli olan bu nefis kekin belki de tek kötü tarafı kalorisidir. Peki kolay ıslak kek nasıl yapılır? Islak kek kaç kaloridir?

  • Üzümlü kek tarifi

    Tarifler, 17 Mayıs 2018

    Üzümlü kek tarifi

    Üzümlü kek yapmaya karar verdiyseniz birinci kural iç malzemeyi aşağıya çökmesin diye unlamalısınız. Kekinizi yoğurt yerine sütle yaparsanız daha yumuşak ve süngerimsi olur. İşte pastane usulü yumuşacık üzümlü ve fındıklı kek tarifi...

  • Üzümlü kek tarifi

    Tarifler, 31 Mayıs 2018

    Üzümlü kek tarifi

    Portakal kokan, nefis fındıklı ve üzümlü kek ile akşam çaylarınıza renk gelecek. Evde bulabileceğiniz malzemelerle yarım saatinizi ayırarak yapacağınız üzümlü keki çocuklar da çok seviyor. İşlem görmüş hazır keklerden çok daha lezzetli ve sağlıklı kekler yapmak için yazımızın tarif kısmını okumanızı öneririz.

  • Üzümlü kek tarifi

    Tarifler, 10 Ağustos 2018

    Üzümlü kek tarifi

    Nefis fındıklı ve üzümlü kek ile akşam çaylarınıza renk gelecek. Evde bulabileceğiniz malzemelerle yarım saatinizi ayırarak yapacağınız üzümlü keke çocuklarınız da çok sevecek. İşlem görmüş hazır keklerden çok daha lezzetli ve sağlıklı kekler yapmak için yazımızın tarif kısmını okumanızı tavsiye ederiz.

  • Kolay ıslak kek nasıl yapılır?

    Tarifler, 26 Temmuz 2018

    Kolay ıslak kek nasıl yapılır?

    Islak kek birçoğumuza çocukluk günlerini hatırlatır. Evde yapılmış çikolata sosu hem çok kolay hem de lezzetli. Islak kekin belki de tek kötü tarafı kalorisi. Peki kolay ıslak kek nasıl yapılır? Islak kek kaç kaloridir?