Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hadise, Hollanda'da depremzedeler için yardım topladı: Dayanması çok zor - Magazin haberleri
        1

        Kahramanmaraş merkezli 10 ilimizi sarsan depremlerin ardından Türkiye’nin dört bir yanından afet bölgesine yardımlar sürüyor. Televizyon ve sanat dünyasının ünlü isimleri de deprem sonrası seferber oldu. Bu isimlerden biri olan Hadise, Hollanda'da ülkedeki 11 STK'nin ortaklaşa düzenlediği Giro555 isimli yardım organizasyonuna destek verdi.

        2

        "ACIMIZ BÜYÜK"

        Radyo kanallarındaki yayına katılan Hadise, "Şu an Hollanda'da radyo istasyonundayım. Depremzedeler için yardım toplanıyor. Yoğun bir gün. Acımız büyük... Evet çok zor günler geçiyoruz ama bir olunca gördüğünüz gibi her şeyi başarıyoruz. Burada olmak benim için önemli. Çünkü ben gurbetçi bir ailenin evladıyım. Burada insanlarla aramızda köprü olabilmek benim için çok önemli" açıklamasında bulundu.

        Ayrıca Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Türkiye ve Suriye'deki vatandaşlara yardım toplamak için yapılan ortak canlı yayın öncesinde 28,6 milyon Euro olan toplam bağış, yayın sonrasında ise 89 milyon euroya yaklaştı.

        3

        "DAYANMASI ÇOK ZOR"

        Deprem sonrası duygularını takipçileriyle paylaşan Hadise, "Ölümle savaşan çocuklar, bebekler, anneler, babalar, aileler... Yıkılıp giden hayaller, hayatlar ve rüyalar... Uyumaktan, yemek yemekten dahi utanan bizler... Dayanması çok zor" ifadelerini kullanmıştı.

        Fotoğraflar: AA, Instagram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ