Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Hadise, Kaan Yıldırım ile ayrılığı sonrası tatile çıktı - Magazin haberleri
        1

        Aradığı mutluluğu yine bulamayan Hadise, yaklaşık iki yıldır aşk yaşadığı oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım ile yollarını ayırmıştı.

        Ayrılığın ardından konuyla ilgili ilk açıklamayı yapan Yıldırım, "Benim üçüncü bir şahısla ilişkim hakkında muhatap olmam söz konusu olamaz. Biz Hadise ile güzel bir ilişki yaşadık. Ancak geldiğimiz noktada ortak aldığımız kararla karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde dostça yollarımızı ayırdık. Herkese sevgiler..." demişti.

        2

        HADİSE SEZONU AÇTI

        35 yaşındaki Hadise, eski aşkının bu açıklamasından haftalar sonra tatile çıktı. Sezonu açan ünlü şarkıcı, mavi bikinisi ile objektif karşısına geçti.

        Yeni fotoğraflarını 12 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınlayan Hadise'nin bir hayli neşeli olduğu görüldü. Takipçileri şarkıcının gönderisine, "Sonunda Hadise'den tatil fotoğrafları aldık" şeklinde yorumlar yaptı.

        3

        "NE KADAR TUTKULU SEVERSEN, O KADAR ACI ÇEKERSİN"

        Öte yandan ayrılık sonrası suskunluğunu korumaya devam eden sanatçı, geçtiğimiz günlerde bir arkadaşına yaptığı yorum ile dikkat çekmişti. Hadise'nin mesajında, "Ne kadar tutkulu seversen, o kadar acı çekersin" ifadeleri yer alıyordu.

        4

        Ünlüler, pandemi kısıtlamalarının kalkması ve yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte soluğu tatil beldelerinde aldı. Televizyon ve müzik dünyasının popüler simaları, rotalarını Ege ve Akdeniz'e çevirdi.

        5

        Marmaris Selimiye'de tatil yapan Pınar Altuğ, amuda kalktığı anları paylaştı. Altuğ paylaşımında, "Bazen bakış açını değiştirmek iyidir. Nereden biliyorsun hayatın altının üstündün daha iyi olmayacağını" dedi. Deniz Akkaya, Gamze Erçel ve Emine Ün gibi ünlü isimler bu paylaşıma yorum yapmayı ihmal etmedi.

        6

        Sezonu İzmir'in Çeşme ilçesinde açan ünlü şarkıcı İrem Derici, lila-siyah renkli mayosu ile verdiği pozla fitliğini gözler önüne serdi. Derici, "Photoshop değil, alın teri" ifadelerini kullandı.

        7

        İzmir'in Çeşme ilçesinde Okan Kurt ile birlikte tatil yapan popçu Demet Akalın, şezlong pozlarını yayınladı.

        8

        2009'da Miss Belçika güzellik yarışmasında birinci seçilen Zeynep Sever Demirel ise eşi Volkan Demirel ve kızları ile birlikte Bodrum'da tatil yapıyor. 31 yaşındaki Demirel, önceki gün leopar desenli bikinisi ve kot şortu ile kamera karşısına geçti.

        9

        Oyuncu Hande Soral da rol aldığı dizinin sezon finali yapmasının ardından tatile çıktı. Eşi İsmail Demirci ile birlikte yorgunluğunu atan Soral, beyaz bikinisi ile jakuzide verdiği bu pozu paylaştı.

        10

        Marmaris'te tatil yapan Lale Cangal ve Cemal Hünal, güneşin ve denizin tadını çıkarıyor. Cangal, önceki gün Hünal ile birlikte çekilen bu fotoğrafına, "Sevdiğim mekanda sevdiğim adamla..." ifadelerini not düştü.

        11

        Rol aldığı 'Sandokan' adlı dizi nedeniyle uzun süredir İtalya'da bulunan Can Yaman, geçtiğimiz hafta Diletta Leotta ile Türkiye'ye döndü. Leotta'yı ailesiyle tanıştıran Yaman, sevgilisi ile Ege turuna çıktı. Neşeli halleriyle dikkat çeken ikiliden Leotta, bu pozlarını sosyal medya hesabından yayınladı.

        12

        Instagram'da 1 milyondan fazla takipçisi bulunan ünlü oyuncu İrem Sak da tatil pozlarını paylaştı.

        16

        Pelin Akil ve kendisi gibi oyuncu olan eşi Anıl Altan, kızları ile birlikte tatilde. Eşiyle verdiği romantik pozları Instagram’da yayınlayan Akil'in Alin ve Lina ile bir örnek plaj kombini de beğeni topladı.

        17

        Şarkıcı Mustafa Ceceli ile eşi Selin İmer, Bodrum Gümüşlük'te sezonu açtı.

        18

        Tatil için Dalaman'ı tercih eden Nefise Karatay, eşi Yusuf Day ve kızları Maya ile birlikte geçirdiği keyifli anları Instagram'dan paylaşmayı ihmal etmiyor.

        19

        Ünlü oyuncu Yüsra Geyik, 'Arka Sokaklar' dizisinde 15 yıldır canlandırdığı 'Zeliş' karakterine veda etmesinin ardından soluğu tatilde aldı.

        20

        Muğla'nın Fethiye ilçesinde tatil yapan oyuncu ve sunucu Esra Eron, bu fotoğrafını, "Deli kızın çeyizi" notuyla paylaştı.

        21

        Sezonu Alaçatı'da açan oyuncu ve şarkıcı Emre Altuğ, denizin tadını çıkarıyor. Önceki gün verdiği bu pozu paylaşan Altup, "Tebama konuşma yapıyorum sanarsın. Yoksa şarkı mı söylüyorum? Oturuyorum, o kesin..." ifadelerini kullandı.

        22

        Tatili erken bitiren Nilgün Belgün, bu fotoğrafına, "Tatil bitti... Teşekkürler Bodrum, mavi, deniz, güneş... Eylül'de görüşürüz yine... Kısmetse" notunu düştü.

        23

        Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak çifti de çocuklarıyla birlikte sezonu açtı. Mutlu evlilikleri süren çiftten Düvenci, aile pozlarını, "Mutluluk yanında, koynunda, kalbinde, sende… " sözleriyle paylaştı.

        24

        63 yaşındaki Semiha Yankı, soluğu Bodrum'da aldı. Yankı, bikinili pozunu "Antalya... Son gün..." notuyla yayınladı.

        25

        Oyuncu İbrahim Çelikkol'un eşi Mihre Çelikkol da deniz kıyısında çekilen fotoğrafına, "Tabii ki filtreye gerek yoktu... Umut dolu, inanç dolu, güzel yarınlara..." ifadelerini not düştü.

        26

        Ara verdiği Instagram paylaşımlarına geri dönen model ve sunucu Ezgi Avcı, Muğla'nın Bodrum ilçesinde sezonu açtı. Avcı, siyah bikinisi ile verdiği bu poza, "Uzun bir aradan sonra..." notunu düştü.

        27

        2011 yılında İzzet Özilhan ile nikah masasına oturduktan sonra ekranlardan uzaklaşan oyuncu Yasemin Özilhan, kumsalda kamera karşısına geçti. Tatil sezonunu açan Özilhan'ın beyaz şıklığı dikkatlerden kaçmadı.

        28

        Ünlü sunucu Çağla Şıkel, sezonu açtı. Şıkel, Emre Altuğ ile evliliğinden dünyaya gelen oğulları Kuzey ve Uzay ile birlikte Çeşme'de tatil yapıyor.

        29

        42 yaşında olmasına rağmen fit vücuduyla sık sık adından söz ettiren Çağla Şıkel, plajda tenis oynadığı bu anları takipçileriyle paylaştı.

        30

        Ünlü şarkıcı Ziynet Sali, tatil sezonunu Kıbrıs'ta açtı. Sıcak havanın tadını çıkartan Sali, havuz pozlarını Instagram'dan paylaştı.

        31

        46 yaşındaki Ziynet Sali, mavi ve beyaz renkli bikinisi ile verdiği pozlara, "Güneşin mutlulukla kesinlikle bir ilgisi var. Nerede olduğumu tahmin edebilirsiniz" notunu düştü.

        32

        Oyuncu Aslı Tandoğan, bir süredir Bodrum'un Torba ilçesinde tatil yapıyor.

        33

        Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, sevgilisi Levent Dörter ile birlikte soluğu Dikili Bademli'de aldı.

        34

        Köpeği ile birlikte mavi tura çıkan Tatlıses, bu fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Dörter de sevgilisinin gönderisine, "Asıl sana vuhuu!" yorumunu yaptı.

        35

        SHOW TV'nin yeni dizisi 'Kırmızı Kamyon'da 'Ayşe' karakterine hayat veren oyuncu Aslı Orcan ile eşi Yetkin Dikinciler de tatile çıktı.

        36

        Kızları Lal ile birlikte Marmaris'e giden ikili, doğayla iç içe olmayı seçti. Güzel havanın tadını çıkaran Orcan ve ailesi, pozlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor.

        37

        Bozburun'da tatil yapan Tanem Sivar-Edhem Dirvana çifti, oğulları Süleyman'ı denizle tanıştırdı.

        38

        2019'da hayatlarını birleştiren Berfu Yıldız-Eser Yenenler çiftinin çocukları Kuzey, aynı yıl doğmuştu. İkinci bebekleri Mete'yi mart ayında kucaklarına alan çift, tatilde. Denizin tadını çıkaran Yenenler, eşine verdiği bu pozu, "Çılgın Korsan Jack' pozudur bu. Haydi bakalım, güzel bir hafta olsun lütfen" ifadeleriyle Instagram'dan yayınladı.

        39

        Oyuncu Alina Boz da rol aldığı dizinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Uzun süredir sanatçı Sezen Aksu'nun oğlu şarkıcı Mithat Can Özer ile aşk yaşayan Boz, sahilde verdiği pozu sosyal medya hesabından paylaştı.

        Günbatımını görüntülerken poz veren oyuncu, "Hiç bugüne kadar, bu kadar güzel bir günbatımı ile karşılaşmadım” ifadelerini kullandı.

        40

        2018 yılında dünyaevine giren ve kızları Eva Luna'yı dört ay önce kucağına alan Özge Özder-Sinan Güleryüz çifti, tatil sezonunu açtı. Soluğu Bodrum'da alan Özder, kızıyla plajda çekilen fotoğraflarını, "Minik tırtıl plajda... Sana hamileyken ne hayaller kurduk babanla burada, bir bilsen tırtıl... Şimdi yanımızda olman rüya gibi..." ifadeleriyle paylaştı.

        41

        İş insanı Cenk Küpeli ile boşanmasının ardından ticarete adım atan Demet Şener, iş hayatına kısa bir mola verdi. İbrahim Kutluay ile evliliğinden dünyaya gelen çocukları İrem ve Ömer ile birlikte tatile çıkan Şener, bikinisi ile güneşlenirken verdiği bu pozu, "En sevdiğim saatler..." notuyla yayınladı.

        42

        Evliliklerindeki krizi atlattıktan sonra ikinci baharlarını yaşayan Beren Saat ile Kenan Doğulu da tatil pozlarını paylaştı.

        43

        Lila bikinisi ile kamera karşısına geçen Saat'in bir hayli neşeli olduğu görüldü. Sıcak havanın tadını çıkaran 37 yaşındaki Beren Saat, havuz keyfi yapmayı da ihmal etmedi.

        44

        Şu sıralar İzmir'de tatil yapan ünlü oyuncu Ayça Ayşin Turan, sıcak havanın ve denizin tadını çıkarıyor. Sezonu açan Turan, bu gönderisine, "Yükleniyor..." notunu düştü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ