Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hadise, Mehmet Dinçerler'i sildi! "Psikolojik baskı" cevabı... Hadise ve Mehmet Dinçerler boşanıyor mu, ikili arasında ne oldu ve neden boşanıyor? - Magazin haberleri
        1

        Hadise ve iş insanı Mehmet Dinçerler, 15 Mart'ta nişanlanmıştı. Çift, mayıs ayında da aile arasında gerçekleşen sade bir törenle dünyaevine girmişti. Birlikteliklerinde kara bulutlar dolaştığı konuşulan ikili, krizi aşamadı. Hadise ile Mehmet Dinçerler, 4 aylık evliliklerini bitirme kararı aldı.

        2

        ÖNCE DAVA AÇTI, SONRA SİLDİ!

        Geçtiğimiz günlerde eşi ile evlerini ayıran ünlü şarkıcının dün ise Dinçerler'e boşanma davası açtığı öğrenildi. Hadise, bu hamlesinin ardından Mehmet Dinçerler'i sosyal medya hesabından takipten çıkardı. Ayrıca 'Dinçerler' soyadını silen Hadise, birlikte yer aldıkları fotoğrafları da profilinden kaldırdı.

        3

        KARŞI HAMLE

        Mehmet Dinçerler'den de karşı hamle gecikmedi. İş insanı da Hadise'yi sosyal medya hesabından takipten çıkarak, birlikte yer aldıkları fotoğrafları sildi.

        4

        HADİSE'DEN AÇIKLAMA

        Çıkan haberlerin ardından ünlü şarkıcı, Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı:

        Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet'e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim.

        5

        BOŞANMA NEDENİ ORTAYA ÇIKTI

        Ünlü şarkıcının açtığı dava dilekçesinin detayları da ortaya çıktı. Dilekçede şu ifadeler yer aldı:

        Mehmet Dinçerler, evlendikten kısa bir süre sonra Hadise'nin sanat hayatını kısıtlayıcı tutum ve tavırlar sergilemeye başladı. Mehmet'in bu davranışları zaman içinde psikolojik baskı boyutu da vardı. Bu baskılar Hadise'yi yıpratmaya başladı. Sadece kişisel hayatını değil, sanat hayatını da etkileyecek boyuta vardı. Ayrı yaşamaya başlayan çiftin evliliği fiilen de bitti.

        6

        "PSİKOLOJİK BASKI" CEVABI

        Mehmet Dinçerler ise konuyla alakalı şunları söyledi: Çok özel ve hassas olan bu konuda sessiz kalmak en doğrusu olur diye düşünmüştüm. Gelinen durumda ise yapılan yakıştırmaları görünce susmanın şahsıma, aileme ve özellikle çok emek verdiğim son 1 seneme haksızlık olacağını düşünüyorum.

        Karşılıklı olarak çok değer vererek başladığımız ilişkimiz son bulmuş olsa da ilişkimiz süresince Hadise'nin sanat hayatını belki de en çok destekleyen kişi oldum. Konserlerini ailem dahil en önden gururla izlediğime ve başarılarıyla da kendisiyle onur duyduğuma herkes şahit olmuşken, bugün öne sürülen iddiaları şaşkınlıkla karşılıyorum.

        Evliliğimizi sonlandırmak ortak görüşümüz doğrultusunda olup, tek isteğim süreci herkes için en hayırlı olacak şekilde saygı çerçevesinde bitirmektir. Başka hiçbir talep ve isteğim olmamıştır. Kendi dünyama dönmek adına herkesten bana ve aileme saygı rica ediyorum. Sevgiler...

        HESAPLARINI KAPATTI

        Mehmet Dinçerler bu mesajının ardından sosyal medya hesaplarını kapattı.

        7

        GÖZYAŞLARINA BOĞULMUŞTU

        Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde, İzmir'de konser vermiş ve "Küçük Bir Yol" şarkısını seslendirirken duygusal anlar yaşayarak, gözyaşlarına boğulmuştu.

        8

        YÜZÜĞÜNÜ ÇIKARDI

        Dinçerler de geçtiğimiz günlerde yeni mekanının açılışını gerçekleştirmişti. Bu özel günde Dinçerler'in yanında eşi Hadise yoktu. Hadise'nin gözyaşlarının ardından Dinçerler'in parmağında alyansının da olmaması "ayrılık" dedikodularını da beraberinde getirmişti.

        9

        "HER ŞEY YOLUNDA"

        Söylentilerin ardından Hadise'nin yakın çevresindeki bir kaynak, “Her şey yolunda” diyerek, söz konusu iddiaların "gerçek dışı" olduğunu belirtmişti. Ancak yeni bir iddia daha ortaya atılmıştı.

        10

        "ÇOCUK KRİZİ"

        Dinçerler'in çocuk istemesine rağmen Hadise'nin yoğun iş temposu nedeniyle anne olmaya henüz sıcak bakmadığından dolayı çiftin evliliklerinde kriz yaşadığı iddia edilmişti. Annelerinin ikiliyi barıştırmak için yoğun çaba sarf ettiği de basına yansımıştı.

        11

        Çıkan iddiaların ardından Hadise'den açıklama gelmişti. Ünlü şarkıcı, şu ifadeleri kullanmıştı:

        Bu kadar özel bir konuda açıklama yapmak zorunda kalmış olmaktan son derece rahatsız hissetmekle beraber; ısrarla yapılan yalan 'hamilelik' haberleri ile ilgili maalesef açıklama yapmak zorunda hissediyorum. Hamile değilim ve bunun için tedavi de görmüyorum. Bilginize...

        12

        "DOĞUM GÜNÜ" SESSİZLİĞİ

        Yakın zamanda eşiyle de görüntülenmeyen Hadise, Dinçerler'in 23 Ağustos'taki yaş gününe dair bir paylaşımda bulunmamıştı.

        13

        YÜZÜĞÜ DAVAYA KONU OLMUŞTU

        Hadise ile Mehmet Dinçerler, evlilik kararını sosyal medyadan duyurmuştu. Ünlü şarkıcının yüzüğü günlerce konuşulmuştu. Hadise’ye, sevgilisi Mehmet Dinçerler'in hediye ettiği 40 bin dolarlık yüzük, ünlü iş insanının alacaklıları tarafından davaya konu olmuştu.

        Dinçerler'in alacaklıları, açtıkları davada, "40 bin dolara yüzük alacağına borçlarını ödesin!" demişti.

        Haberi Hazırlayan: Şevval Yılmaz

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ