Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Hailey Baldwin'den sosyal medya kısıtlaması - Magazin haberleri
        1

        2018 yılında Kanadalı şarkıcı Justin Bieber ile sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan model Hailey Baldwin, sosyal medya platformlarnın öz güvenini ve mutluluğunu nasıl etkilediğini anlattı.

        2

        Baldwin, Harper’s Bazaar ile yaptığı röportajda sosyal medyanın kendisini sürekli başkalarıyla kıyaslamasına ve iyi hissetmek için böyle bir vücuda sahip olması gerektiğini düşünmesine neden olduğunu söyledi.

        Baldwin, sonsuz bir şekilde görüntüleri kaydırmanın giderek kendisini daha fazla eleştirmekle sonuçlandığına değindi.

        3

        24 yaşındaki model, "Gerçek şu ki, insanlar sosyal medyada çoğu zaman ellerinden gelenin en iyisini yapıyor ve geri kalanını saklıyor. Oysa ki o kişinin görmesine izin verdiği kadarını ve bütünün yalnızca çok küçük bir kısmını görüyorsunuz" diye konuştu.

        4

        SOSYAL MEDYAYI İKİ GÜN KULLANIYOR

        Hailey Baldwin, sonunda bu duruma biraz ara vermesi gerektiğini kabul ettiğini ifade etti.

        Pazartesiden cuma gününe kadar Instagram'ı kullanmadığını söyleyen ünlü model, hafta içinde bir şey paylaşması gerektiğinde; bir çalışanın içeriği yüklediğini açıkladı.

        5

        "OLUMSUZ ELEŞTİRİLERLE MÜCADELE ETMEK ZOR"

        Kadınların bedenleriyle ilgili gelen olumsuz eleştirilerle mücadele etmenin zor olduğunu söyleyen Baldwin, bunun kendini sevmek için sürekli bir yolculuk olduğunu ifade etti.

        6

        ÜNLÜ ÇİFT AYNI KLİPTE

        Öte yandan dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber ile mutlu bir evlilik sürdüren Hailey Baldwin, geçtiğimiz aylarda eşinin 'Anyone' isimli şarkısının klibinde rol almıştı.

        Siyah-beyaz formatında çekilen klipte samimi sahneleriyle dikkat çeken ikili, birbirlerine duydukları aşkı bir kez daha gözler önüne sermişti.

        7

        "HAYATIMDA YAPTIĞIM EN DOĞRU ŞEY SENSİN"

        Kanadalı popçunun yazdığı şarkının sözleri evli bir çiftin öyküsünü anlatıyor.

        Justin Bieber, şarkıda "Bana seni kaybetmeyeceğimi söylüyorsun, ama geleceği tahmin edemezsin, öyleyse asla bırakmayacakmış gibi sarıl. Hayatıma şöyle bir geri dönüp baktığımda, yaptığım en doğru şey sensin" diye sesleniyor.

        8
        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ