Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Sinema Hakan: Muhafız 2. sezon 1. bölüm ne zaman? Hakan: Muhafız kadrosunda sürpriz oyuncular!

        Hakan Muhafız 2.yeni sezon 1. bölüm ne zaman başlayacak? sorusu dizinin izleyicileri tarafından merakla araştırılıyor. Netflix'in ilk Türkiyedizisi olarak geçen sene ilk sezonuyla fırtınalar estiren Hakan: Muhafız 2. sezon için onay aldıktan sonra, yeni sezon hazırlıklarına başlanmıştı.Yeni sezonda izleyicilerin yakından tanıdığı oyuncular da Hakan: Muhafız kadrosunda yer alacak. İşte, Hakan: Muhafız 2. sezon 1. bölüm fragmanı ve tarihi...

        HAKAN: MUHAFIZ 2. SEZON 1. BÖLÜM FRAGMANI

        HAKAN: MUHAFIZ KADROSUNDA YENİ OYUNCULAR

        REKLAM

        Hakan: Muhafız yeni sezon fragmanında dizinin kadrosuna katılan yeni oyuncular seyircilerin gözünden kaçmadı. Hakan: Muhafız 2. yeni sezonda Engin Öztürk, Boran Kuzum ve Cüneyt Arkın yer alacak.

        HAKAN: MUHAFIZ DİZİSİ KONUSU

        Hakan sıradan hayatına devam ederken Kapalıçarşı da esnaflık yapmaktadır. Ancak o bu hayatına devam ederken aslında İstanbul’u korumakla yükümlü, gizli bir bağı olduğunu bilmemektedir. Bu görev onu bulduğu için hem şaşkın hem çaresizdir. İstanbul Ölümsüzler tarafından tehdit edilmektedir. Şehri koruma görevi de Hakan’ındır. Ama Hakan daha ne olduğunu bile bilmezken bu şehri nasıl koruyacaktır?

        Hakan kendi kaderine çizilen Muhafız görevini yerine getirmek istemez başlangıçta. Ancak bunu kaderinin bir gereği olduğunu bilir ve Muhafız görevini nasıl yerine getireceğini bilmek için harekete geçer.Hakan: Muhafız dizisinde Hakan’ın yanında ona destek olanlar olsa da çevresindeki çoğu kimse onun Muhafız olduğunu bilmeyecektir.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ