Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hakan Peker sosyal medyayı salladı: Kim, kimin babası! - Magazin haberleri
        1

        Hakan Peker'in (60) oğlu Burak Peker (38), "Babalar Günü"nü bu fotoğrafla kutladı. Baba-oğulun karesi sosyal medyada çok konuşuldu.

        Fotoğrafa, "Kim, kimin babası!", "Oğlu daha büyük duruyor", "Hakan Peker'in yüzü benim geleceğimden daha parlak çıkmış" ve "Arkadaş gibiler" yorumları geldi.

        Ünlü şarkıcı, 6 yıl önce de dede olmuştu.

        2

        "SIRRIM YOK"

        Hakan Peker, geçtiğimiz yıllarda verdiği bir röportajında, "Her seferinde genç kalmanızın bir sırrı var mı diyorlar? Ben de her seferinde yok diyorum. Herkes bir sırrı olması gerektiğini düşünüyor. Artık reçeteler yazmaya başlayacağım. Sabah iki domates, bir dilim peynir ye… Sanırım benden böyle bir şey bekliyorlar. Bu bir yaşam biçimi. Spor yapıyorum, dans ediyorum, bir de genetik. Hadise genç kalmak değil, mevcut durumu koruyabilmek. Genç kalayım diye bir derdim olmadı. Ayrıca yaşlanmak güzeldir. Herkes neden genç kalmak istiyor? Günün birinde yaşlanacağız." ifadelerini kullanmıştı.

        3

        Sinema, televizyon ve müzik dünyasındaki bazı ünlü isimlerin çocukları en az kendileri kadar şöhrete kavuşmuş durumdayken, bazılarının çocukları ise kameralardan uzak bir yaşam sürüyor. İşte ünlü isimlerin çocukları...