Haldun Dormen: Sanatla geçen bir asır, bitmeyen bir heyecan
Rahatsızlığı nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören tiyatro dünyasının duayeni Haldun Dormen de ne yazık ki sosyal medyadaki 'Tık' avcılarının kurbanı oldu. Sırf takipçi kazanma hırsıyla; nezaketin, bitmek bilmeyen üretkenliğin ve pes etmemenin sembolü olan, 'Devlet Sanatçısı' payeliğini her gün hak eden Dormen'e yapılan saygısızlık, yalnızca usta sanatçının kişiliğine ve kariyerine değil, temsil ettiği tüm sanatsal değerlere karşı yapıldı
ABONE OLGeçirdiği ağır grip nedeniyle geçtiğimiz hafta hastaneye kaldırılan 97 yaşındaki Haldun Dormen'in tedavisi, tedbir amaçlı olarak yoğun bakım servisinde yapıldı.
Haldun Dormen, yoğun bakımda olmasından dolayı bir açıklamada bulunarak; sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. Duayen sanatçı; "Kontrol amaçlı olarak bulunduğum hastanede, tedavim olumlu yönde seyretmektedir. Süreç, kıymetli doktorlarımın yakın takibi ve özeniyle devam etmektedir. İlginiz ve güzel dilekleriniz için hepinize candan, gönülden teşekkür ederim. Lütfen yeni yıl dileklerinizin başına sağlığı koyunuz. Hepinizi kucaklıyorum. Sevgilerimle" ifadelerini kullandı.
Haldun Dormen - Ömer DormenHaldun Dormen, hastalığının daha da artması nedeniyle 3 gün önce entübe edildi. Dormen'in entübe edilmesinden dakikalar sonra sosyal medya da "Haldun Dormen vefat etti" şeklinde içerikler türedi.
Oğlu Ömer Dormen, bunun üzerine bir açıklama yaparak; "Mesajlarınız, iyi dilekleriniz ve dualarınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Tüm sevenlerinin ve dostlarının bu süreçte bizlere verdiği destek bizim için çok kıymetli. Babam Haldun Dormen için 'hayatını kaybetti' yönünde çıkan haberler doğru değildir. Benden duymadığınız sürece lütfen bu tür haberlere itibar etmeyiniz" dedi.