Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Halle Berry'nin son imajı olay oldu - Magazin haberleri
        1

        Bu yıl 93. kez gerçekleşen Akademi Ödülleri'nde, Oscar kazananlar kadar davetliler de yoğun ilgi gördü. Bu isimlerden biri de ünlü yıldız Halle Berry oldu. Törene ilk kez şarkıcı sevgilisi Van Hunt ile birlikte katıldı.

        2

        SON HALİ SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU

        İmaj değişikline giden Berry'nin saçlarını kestirdiği görüldü. Tören için uzun bir elbise tercih eden 54 yaşındaki oyuncunun son hali, sosyal medyada olay oldu.

        3

        "YÜZÜNE UYGUN OLMAMIŞ"

        Çekildiği fotoğrafları Instagram hesabından yayınlayan Halle Berry'nin paylaşımlarına takipçilerinde binlerce yorum geldi. Bir sosyal medya kullanıcısı, Berry'nin yeni saç modelinin yüzüne uygun olmadığını belirtti.

        4

        Başka bir takipçi de, Halle Berry'nin sevgilisi Van Hunt'ı da kast ederek, "Bu saçın çok da iyi görünmediğini söyleyen olmadı mı?" diye sordu. Aynı kişi, "Neden sevgilisi 'hayatım bu saç olmamış' demedi?" diyerek görüşünü bildirdi.

        5

        Ancak Berry'nin saçını beğenenler de vardı. Bu kişiler, Halle Berry'nin her yaşında farklı bir güzellik sergilediğini bu yeni modelin de ona çok yakıştığını savundu.

        6

        Oscar ödüllü yıldız Halle Berry, yıllardır saçlarını uzun kullanıyordu. Dünyaca ünlü oyuncu, saçlarını tören öncesinde kestirmişti.

        7

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ