Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü aşka geldi! - Magazin haberleri
        1

        Oyuncu Hazar Ergüçlü ile yönetmen Onur Ünlü'nün birlikteliği doludizgin devam ediyor.

        2

        tv100'ün haberine göre; çift, önceki gün Beyoğlu'ndaki bir mekanda arkadaşlarıyla buluştu. Yaklaşık 5 yıldır aşk yaşayan Ergüçlü ve Ünlü, bir ara romantik anlar yaşadı.

        3

        Çift, sokak ortasında kimseyi umursamadan dakikalarca öpüştü. O anlar, objektiflere böyle yansıdı.

        4

        "ANNE OLMAYI ÇOK İSTİYORUM"

        Öte yandan Hazar Ergüçlü, geçtiğimiz aylarda özel hayatına ilişkin samimi açıklamalarda bulunmuştu. Ergüçlü, "Evlilik fikri uzak veya yakın diyemem. Zaman zaman bunu Onur'la konuşuyoruz. Evlilik bir gün olacaktır. Anne olmayı ve çocuk sahibi olmayı çok istiyorum." demişti.

        5

        "ONUR'LA KENDİM OLMAYI ÖĞRENDİM"

        Ünlü oyuncu, daha önce, "Onur'dan provokatif olmayı öğreniyorum. Seni hep anda tutuyor, hiç bırakmıyor. Normal sohbet ederken öyle bir şey söyler ki aklında başka bir şey varken konuşmak diye bir şey söz konusu değildir. Tam olarak burada değilsen konuyu kesinlikle kaçırırsın. Sürekli hazır ve burada olman gerekiyor. O provokatiflikle başa çıkabilmek acayip bir şey yani. Bir cümlede anlatacak olursam; onunla kendim olmayı ve bununla da gurur duymayı öğreniyorum." şeklinde konuşmuştu.

        6

        "BENİ KIRMAK ESKİSİ KADAR KOLAY DEĞİL"

        Ergüçlü, "Yalan söylemeyeceğim. Pandemi beni içten içe mutlu ediyor. Evet, insanlık korkunç bir şeyle boğuşuyor olabilir. Ben de aynı karamsarlık içindeyim ama mutluyum. Sağlam hissediyorum. Son bir senede çok fazla şey yaşadım. Bir yere gidememekten, maske takmak zorunda olmaktan, bir mekana gidip, dans edememekten bunaldım. Son bir senede çok fazla şey yaşadım. Artık birçok şey umurumda değil. Beni kırmak eskisi kadar kolay değil." ifadelerini kullanmıştı.

        7

        "ZİNCİRLERİMDEN KURTULDUM"

        Değiştiğini ve zincirlerinden kurtulduğunu da söyleyen 30 yaşındaki oyuncu, "Artık birçok şey umurumda değil. Beni kırmak eskisi kadar kolay değil. Müthiş rahatladım. Çok pizza yiyorum. Biraz kilo alsam da 'Olduğum gibi güzelim.' diyebiliyorum. Ya da sivilcem olması güzel hissetmeme engel olmuyor." açıklamasını yapmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ