Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Helena Bonham Carter'dan Tim Burton itirafı! Magazin haberleri
        1

        Uzun süre birlikte olan yönetmen Tim Burton ve oyuncu Helena Bonham Carter, 2014'te yollarını ayırmıştı. Burton ile ilişkisinden iki çocuğu bulunan Carter, yıllar sonra bir itirafta bulundu.

        2

        Harper's Bazaar dergisinin mayıs sayısı için ilginç bir makale kaleme alan 54 yaşındaki oyuncu, eski sevgilisinin kendisine evlenme teklif edeceğini sandığı anı anlattı.

        3

        Carter'ın anlattığına göre, bütün bu yaşananlar Tim Burton'ın yönetmenliğini üstlendiği Helena Bonham Carter'ın da rollerini Johnny Depp ve Mia Wasikowska ile birlikte paylaştığı 'Alice In Wonderland' (Alice Harikalar Diyarında) filminin çekimleri öncesinde yaşandı.

        4

        TOPLANTIYA ÇAĞIRDI

        Carter, bir gün eski sevgilisinin, "Sana sormak istediğim çok önemli bir şey var" diyerek, kendisini toplantıya çağırdığını söyledi.

        Bu duruma şaşırdığını belirten Helena Bonham Carter, birlikte yaşadıkları halde Burton'ın neden bir soru için kendisini ofise çağırdığını merak ettiğini sözlerine ekledi.

        5

        Ünlü oyuncu, toplantıya gittiğinde Tim Burton'ın ona çekeceği 'Alice In Wonderland' filmindeki 'Red Queen' karakterini oynamak isteyip istemediğini sorduğunu ifade etti.

        6

        "EVLİLİK TEKLİFİNDEN DAHA İYİYDİ"

        Helena Bonham Carter, makalesinde "Bu teklifi almak, evlenme teklifi almaktan daha iyiydi" diye yazdı. Carter, ayrıca bir 'Alice Harikalar Diyarında' hayranı olduğunu da ekledi.

        7

        Carter, 2010 yılında eski sevgilisinin çektiği filmde bu karakter ile izleyici karşısına çıkmıştı. Ünlü oyuncu, ardından altı yıl sonra çekilen devam filminde de yine aynı karakter için kamera karşısına geçmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ