Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Henry Cavill: Sözleriniz yakınlarıma zarar veriyor! - Magazin haberleri
        1

        İngiliz oyuncu Henry Cavill, geçtiğimiz gün Instagram hesabından uzun süredir rahatsız olduğu bir konu hakkında açıklamada bulundu.

        2

        Natalie Viscuso ile aşk yaşayan Cavill, sevgilisiyle olduğu fotoğraflara yapılan kötü yorumlarla ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

        "ÖZEL HAYATIMDA AŞIK VE MUTLUYUM"

        Viscuso ile birlite çekildiği bu karesini yayınlayan İngiliz oyuncu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

        Sevgili takipçilerim, sosyal medyada dile getirdiğiniz bazı sözler yakınlarıma zarar veriyor. Özel hayatımda aşık ve mutluyum. Sizin de benimle birlikte mutlu olmanızı isterim. Kendinizi gururlandırmaya ve kendinizin en iyi hali olmaya çalışın.

        3

        "ÖZEL BİR DİYET UYGULUYORUM"

        Öte yandan 'The Witcher'da 'Rivyalı Geralt' karakterine hayat veren Henry Cavill, dizinin çekimleriyle ilgili ayrıntıları anlatmıştı.

        Çekimelerde daha gerçekçi görünmek için özel bir diyet uyguladığını söyleyen Cavill, üstsüz olduğu sahnelerde kaslarının daha çok belli olması için su alımını en aza indirmek zorunda kaldığını itiraf etmişti.

        4

        "ÇOK ZOR"

        38 yaşındaki oyuncu, "Diyet uygulamak çok zor, aç kaldığınız oluyor ama üç gündür su içmiyorsanız, sonuncu gün yakınınızdaki suyun kokusunu alabildiğiniz bir noktaya geliyorsunuz. Yine de üç gün boyunca su yok. İlk gün bir ya da bir buçuk litre, ikinci gün yarım litre ve üçüncü gün su yok ve bu böyle devam ediyor." ifadelerini kullanmıştı.

        5

        "DUBLÖR KULLANMIYORUM"

        Ayrıca dizideki dövüş sahnelerinde dublör kullanmamayı tercih ettiğini belirten Henry Cavill, "Bana göre karakterin aksiyon sahnelerinde varolması ve hikaye içinde karakterin olduğu tüm sahnelerde yer alabilmek benim için çok önemli" diyerek, 'The Withcer' için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını söylemişti.

        6
        7

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ