Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Röportajlar Ozan Doğulu ile aşk yaşayan Hera Aslan: Türkiye'de güzellik dezavantaj! - Son Dakika Magazin Haberleri
        1

        AYTEKİN TEKER / ateker@haberturk.com

        2009'da, hem Miss Turkey, hem de Kainat Güzellik Yarışması'nda ikinci oldu. Kısa süre ekranlarda boy gösterdi. Ardından çocukluk hayali olan şarkıcılığın peşinden gitti. Müzik tutkusu onu hayatının aşkıyla karşılaştırdı. Usta aranjör Ozan Doğulu ile yaklaşık 4 yıldır aşk yaşıyor. Yeni albümü öncesi Kenan Doğulu'nun 'Ara Beni Lütfen' şarkısına farklı bir yorum ve sound getiren Hera Aslan ile buluştuk.

        2

        Neden 'Ara Beni Lütfen'?

        Beni her zaman derinden etkileyen bir şarkıydı. Sözleri de çok anlamlı. Haftanın 4-5 günü aralıksız canlı müzik yapıyorum ve seyircilerden aldığım tepki, bu şarkıyı özlediği ve istediği yönündeydi. Bu sebepten açıkçası...

        3

        Günümüzde pek çok şarkı yeniden düzenlenip yorumlanıyor. Sence müzik dünyasında üretkenlik konusunda bir sıkıntı var mı?

        Özellikle 90’larda yazılan sözler, yazılan melodiler daha sıcak ve kalbe dokunuyor. Şu anda yapılan bestelere baktığımda çoğunu sığ buluyorum. Bu sebepten 'ne varsa eskilerde var' kafasına daha sıkı sarılıyorum.

        4

        Yakın zamanda yeni albüm veya single gelecek mi?

        Bu kez ara vermeden 2 ay içerisinde sözü ve müziği bana ait olan "Bu böyledir aşk" isimli şarkıyı çıkaracağım.

        Playlist'inde olmazsa olmaz 3 şarkı...

        Yıldız Tilbe - Vazgeçtim
        Bruno Mars - Leave The Door Open
        Dirty Loops - Next To You

        5

        2009'da, hem Miss Turkey, hem de Kainat Güzellik Yarışması'nda ikinci oldun. Güzellik yarışmalarından çıkanların çoğu televizyonda var olmak ister, sen neden müziği seçtin?

        Çünkü çocukluğumdan beri müzik ruhumdaydı. Piyano çaldım, bale yaptım, kendi bestelerimi hazırladım. Her anlamda yetenekliydim ve benim için aşktı, adeta sığındım bir liman.

        6

        Uzun süredir Ozan Doğulu ile berabersin. Aşık olunca Hera'da nasıl bir değişim yaşandı?

        4 yıl olacak neredeyse. En güzel halindeyim açıkçası. Daha mutlu, pozitif, üretken, her şeye sevgiyle bakan, kendini bilen ve çok daha aşık.

        Nasıl tanıştınız?

        Tanışmamız tamamıyla tesadüf. Stüdyo ortamında karşılaştık. Başta güzel bir arkadaşlık kurduk. Sonrasında da, 3 yılı geçen sağlam temeller attık kalbimizde.

        7

        Ozan Bey, "Onun en çok pozitif yönünü seviyorum." demişti. Peki ya sen?

        Gülüşünü, kalbini ve her an bana hissettirdiği sevgiyi seviyorum. Çok şanslıyım.

        Kendini ve onu 3 anahtar kelime ile özetleyebilir misin?

        Sanırım ortak 3 özelliğimiz; Merhametli, pozitif ve müziğe aşık olmamız.

        8

        Evlilik düşünüyor musunuz?

        Düşünmüyoruz. Aramızda, bir imzadan daha bağlı duygular var. Ne zaman istersek evlenebiliriz, bizim için en kolayı. Kimse kimseye bir gün bile dayanamazken biz yılları devirdik.

        9

        Peki ya anne olmak?

        Aklımdan geçirmiyorum, çocuk yapma hayalim yok. Başka hayalim var ve bir sorumluluk altına daha girmek istemiyorum. Arada depreşen duygularımı zaten Ozan’ın 3 güzel kızıyla törpülüyorum.

        10

        Hiç pişmalığın var mı?

        Aslında yok... Şu anki halime baktığımda, 'yine olsa yine yaparım' diyorum, yaptığım şeyleri.

        Sahnede güzellik avantaj mı, dezavataj mı?

        Her zaman söylüyorum bizim ülkemizde dezavantaj. Sahnede dikkat çeken ve güzel kadın görmek istemiyorlar maalesef. Fazla kıskançlık ve özgüvensizlik var. Özellikle son dönemde müziğe yıllarını vermiş isimlere bile bunu rahatlıkla yaptıklarını görüyoruz ama benim umrumda bile değil. Rahatsız olan mümkünse dinlemesin, izlemesin, gelmesin, rahatsız da etmesin!

        11

        Gülşen, Hadise ve Hande Yener'den bahsediyorsun sanırım. Sen nasıl yorumluyorsun?

        Sahnede olan insan özeldir. Kendini ne içinde rahat ve güzel hissediyorsa onu giymelidir. Sahne aynı zamanda gösteri işi. Saydığınız isimlere çok yakışıyor. Özellikle Gülşen ve Hande Yener. Aynı zamanda sanatlarını her şeyden fazla yansıtıyorlar, kalbe dokunuyorlar. Önce insanların bunu düşünüp ona göre laf etmesi gerek. Ama maalesef evinde huzursuz, mutsuz, kendini çirkin hisseden, elinde klavyesi olan pek çok kişi, bir güzellik görse, onu karalamaya çalışıyor.

        12

        İddialı kıyafetlerini Ozan Bey kıskanıyor mu?

        Açıkçası çok iddialı giyindiğimi düşünmüyorum. Fiziğim gereği, giydiğim şeyler dikkat çekiyor. Ozan, özgüveni olan işin içinde bir adam. Bazen Antepliliği tutuyor (Gülüyor)... Sorun oluşturmuyoruz birbirimizin hayatında.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ