Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hilal Altınbilek: Tatildeydik, yeni geldik - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Oyuncu Hilal Altınbilek, sevgilisi Mehmet Can Uzun ile birlikte Arnavutköy'deki bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı. Taze aşıklar, kendilerini görüntüleyen basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

        2

        "HER ŞEY ÇOK GÜZEL GİDİYOR"

        Muhabirlerle sohbet eden ikiliden Altınbilek, "İlginiz için teşekkür ederim. Tatildeydik, yeni geldik. Her şey çok güzel gidiyor" açıklamasında bulundu.

        Ünlü oyuncu, gazetecilerin, "İleride evlilik var mı?" sorusuna ise, "İyi akşamlar" yanıtını vermekle yetindi.

        3

        ARTIK KAÇMIYORLAR

        Ayrıca ilk kez beş ay önce objektiflere yansıyan ve görüntü vermemek için gazetecilerle adeta köşe kapmaca oynayan aşıklar, bu kez karşılarında basın mensuplarını görünce gülümsemişti.

        Altınbilek, muhabirlerin, "Yeni ilişkiniz tekrar hayırlı olsun. Neler söylemek istersiniz?" sorusuna gülümseyerek, "İyi geceler" demekle yetinmişti. İkili, ardından eğlenmek için mekana giriş yapmıştı.

        4

        METİN HARA'DAN AYRILDI

        Öte yandan oyuncu Hilal Altınbilek ile yazar sevgilisi Metin Hara, Bozcaada'da görülmelerinin ardından ilişkilerini itiraf etmişti. Evlilik yolunda ilerledikleri konuşulan çift, geçtiğimiz aylarda ise yollarını ayırmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ