Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Hintli genç "Kurt adam sendromu" yaşıyor! Sadece 50 kişide görüldü!
        1

        SADECE 50 KİŞİDE GÖRÜLDÜ

        Dünyada oldukça nadir görülen "kurt adam sendromu" Hindistan'nın Ratlam şehrinde yaşayan Lalit Patidar'da görüldü. Orta çağlardan beri sadece 50 insanda görülen hipertrikoz, Lalit Patidar'da altı yaşından itibaren tüm vücudunda belirti vermeye başladı. Patidar'ın tüm vücudu kıllarla kaplı.

        2

        YOUTUBER OLMAK İSTİYOR

        Ancak Lalit Patidar yaşadığı tüm zorbalıklara rağmen hayata pozitif baktığını ve artık başarılı bir Youtuber olma hayali kurduğunu söyledi. Patidar "Normai bir aileden geliyorum, babam çiftçi ve şu anda lise son sınıf 12. sınıftayım. Aynı zamanda babama çiftçilik işinde yardım ediyorum. Hayatım boyunca bu saçlara sahiptim, ailem doktorun beni doğumda tıraş ettiğini söylüyor ama altı ya da yedi yaşıma gelene kadar bende hiçbir şeyin farklı olduğunu fark etmemiştim" diyor.

        3

        Patidar "Vücudumun her yerinde tanıdığım hiç kimse gibi tüylerin uzadığını ilk kez o zaman fark ettim. O zamandan beri hipertrikoz denilen bir durumum olduğunu öğrendim. Nadirdi ve bildiğim kadarıyla dünyada sadece elli kişi bu durumdan etkilenmiş."

        4

        "OKUL ARKADAŞLARIM BENİMLE DALGA GEÇERDİ"

        "Tedavisi yok, çok uzadığını hissetiğimde keserim. Saç gibi, uzamaya devam edecek, başka çarem yok. Tedavisinin olacağına inanıyorum, okul arkadaşlarım benimle dalga geçerdi, banada maymun diye bağırırlardı" dedi.

        5

        "İnsanlar bu durumu oldukça korkutucu olduğunu söylüyor ve hayalet diyerek benimle dalga geçenler ya da efsanevi bir yaratık olduğumu düşünenler var" diyor.

        Kaynak: Bright Side

        6
        Haberi Hazırlayan: Kübra Çorluk

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ