Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Holly Madison: Harcanmıştım ve rezil olmuştum!
        1

        Bir zamanlar şöhret olmak isteyen birçok genç kızın hayallerini süsleyen o gösterişli Playboy Malikanesi'nde neler olup, bittiği gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

        Yıllar önce o malikanenin sakinlerinden biri olan Amerikalı model Holly Madison (41), o evde yaşananları kendi deneyimleriyle anlatmayı sürdürüyor.

        2

        İLK BULUŞMALARINI ANLATTI

        Playboy dergisinin kurucusu ve söz konusu malikanenin sahibi olan Hugh Hefner ile 2001-2008 yılları arasında sevgili olan Madison, "Power: Hugh Hefner" adlı podcast yayınının yeni bölümünde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

        41 yayındaki Holly Madison, Hefner ile ilk buluşmalarını, sonrasında yaşananları ve o sırada neler hissettiğini anlattı.

        3

        "GECE YATAK ODASINDA SONLANDI"

        Hugh Hefner ile buluştukları ilk gece birlikte bir gece kulübüne gittiklerini söyleyen Madison, kendisi her ne kadar bu gece için o tür bir beklentisi olmasa da gecenin sonunda sevgilisinin malikanesine gittiklerini dile getirdi.

        Holly Madison, bir noktada kendi kontrolünden çıkan gecenin Hefner'in yatak odasında sonlandığını ifade etti.

        4

        "HARCANMIŞTIM VE UTANMIŞTIM"

        Ardından sözlerini sürdüren ünlü isim, "Harcanmıştım. Her şey olup, bittikten sonra rezil edilmiş ve utanmış hissettim. Bu olay duygularım üzerinde düşündüğümden çok daha büyük bir darbe etkisi yarattı." şeklinde konuştu.

        5

        "ENDİŞELENDİM"

        Madison, Hefner ve malikanedeki diğer kız arkadaşları arasında bazı özel yakınlaşmalar olduğunu hissettiğini ve kendi durumunun da malikanedeki itibarını nasıl etkileyeceği konusunda endişelendiğini belirtti.

        "HER ŞEY ANİDEN OLDU"

        Holly Madison, konuyla ilgili, "Her şey aniden oldu ve malikanedeki herkesin hakkımda bilgisi olduğunu hissettim. Bu da beni korkuttu." şeklinde konuştu.

        6

        "BU BASKI ALTINDA KIRILDIĞIMI HİSSETTİM"

        Madison, o malikanede yaşadığı dönemde üzerinde müthiş bir baskı hissettiğini dile getirmişti. Holly Madison, "Bu baskı altında kırıldığımı hissettiğim ve herkes gibi görünmem gerektiğini düşündüğüm bir noktaya geldim." demişti.

        7

        "ÖFKEDEN DELİRDİ"

        Holly Madison, altı ay boyunca hepsi dolgun ve kıvrımlı vücutlara sahip, sarı saçlı, birbirine benzeyen kadınlarla birlikte yaşadıktan sonra kendine güvenini artırmak için bir değişiklik yaptırdığını anlatmıştı.

        Sırf bu yüzden saçlarını kestirdiğini söyleyen Madison, Hugh Hefner'ın onu yeni saç modeliyle gördüğü zaman öfkeden deliye döndüğünü dile getirmişti.

        O onları anlatan Holly Madison, "Bağırıp, çağırmaya başladı ve bu saç modelinin beni yaşlı ve değersiz gösterdiğini söyledi." demişti.

        8

        Madison'ın bu anlattıklarını, Hugh Hefner'in arkadaşı Jonathan Baker da doğrulamıştı. Baker, "Onun saçlarını kestirdiği zamanı hatırlıyorum. Hugh, bu yüzden çok mutsuz oldu." ifadelerini kullanmıştı.

        Bridget Madquardt da Hugh Hefner'in Madison'a karşı zaman zaman çok kaba olduğunu belirtmişti.

        Marquardt, konuyla ilgili, "Bir keresinde kırmızı ruj sürdü ve bu da Hugh Hefner'i öfkelendirdi. Söylediğine göre kırmızı ruju hiç sevmezdi ve Holly'nin hemen gidip, o ruju silmesi gerekti." şeklinde konuşmuştu.

        Marquardt, Playboy Malikanesi'nde yaşamanın Madison için giderek daha gerilimli bir hale geldiğini, depresyona girdiğini ve tavırlarının giderek değiştiğini de sözlerine eklemişti.

        9

        "GENÇ KIZLARA UYUŞTURUCU VERİP, BİRLİKTE OLUYORLARDI"

        Ayrıca belgesele göre; Hugh Hefner'ın tuhaf hayat tarzına dahil olmayı tehlikeli bir seçim olarak gören tek kişi Holly Madison değil. 1976-1981 yılları arasında Playboy Malikanesi'nde yaşayan Hugh Hefner'ın eski sevgilisi Sondra Theodore da kapalı kapılar ardında yaşanan başka bir gerçeği dile getirmişti.

        Hefner'ın malikanede uyuşturucu kullanıldığı iddialarını hep reddettiğini söyleyen Theodore, bunun büyük bir yalan olduğunu açıklamıştı. Onun iddiasına göre; bazı erkekler genç kızlara uyuşturucu verip, onları etkisiz hale getirip ve sonra da onlarla cinsellik yaşadı.

        10
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ