Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hülya Avşar'dan bir 'Cemal Güzelci' açıklaması daha!
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Hülya Avşar, önceki gece Tarabya'da bulunan bir balıkçıdan çıkarken görüntülendi. Avşar'ın bulunduğu mekanda adının aşk iddialarına karıştığı iş insanı Cemal Güzelci de vardı.

        2

        SESSİZLİĞİNİ KORUDU

        Güzelci, bir süre sonra mekanı terk etti. Kendisini görüntüleyen basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan Cemal Güzelci, hızla oradan uzaklaştı.

        3

        "BİZİ DAHA ÇOK GÖREBİLİRSİNİZ, AHBABIZ SONUÇTA!"

        Bir hayli neşeli olduğu görülen Hülya Avşar ise gazetecilere çarpıcı açıklamalarda bulundu. Muhabirlerin, "Cemal Bey’i gördük. Sorular da sorduk ama cevap vermedi. Siz neler söylemek istersiniz?" soruları üzerine Avşar, "Herkes her yerde oturabilir Daha da çok görebilirsiniz bizi, ahbabız sonuçta. Sevgiliysek, çıkar el ele gezeriz. Hayatımda kimseye hesap vermedim. Olursa da söylerim zaten. Şu anlık arkadaşım ama kısmet... Olursa zaten söylerim. Bizi daha çok göreceksiniz." şeklinde konuştu.

        4

        "KARISININ HOŞUNA GİTMİŞTİR!"

        Ayrıca, "Oscar" olarak da bilinen ve sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden olan "94. Akademi Ödülleri"nde aktör Will Smith ve komedyen Chris Rock arasında geçen "tokat" olayı töreni gölgede bırakmıştı.

        Basın mensuplarının konuyla alakalı sorularına yanıt veren ünlü isim, "Nasıl çaktı bilmiyorum (gülüyor). Niye yaptı acaba? Tabii ki şiddet kötü bir şey. Sunucu olan Chris Rock, büyük bir asalet gösterdi bence. Sunucunun yerine olsam ben de bir tane çakardım ona! Eğer ki bana birisi böyle yapıyorsa ben de bir erkek olarak Smith'e çakardım! Benim erkek arkadaşım böyle bir şey yapsa hoşuma giderdi ancak şiddetin her türlüsü kötü. Ama karısının hoşuna gitmiştir bence..." dedi.

        5

        "HAYATIMDA KİMSE YOK"

        Öte yandan Avşar, geçtiğimiz ay kısa bir süre önce adının anıldığı iş insanı Cemal Güzelci ile aşk yaşadığı yönündeki iddialara yanıt vermişti.

        Hülya Avşar, "Tek bir kelime söyleyeceğim, hayatımda kimse yok." demişti.

        6

        "YALNIZLIKTAN VAZGEÇEMEDİĞİMİ ANLADIM"

        Bir mekanda Güzelci'nin kendisinin alnından öperken görülen Avşar, konuyla ilgili sorulara ise, "Çok da sevdiğim bir arkadaşım, çok düzgün, çok şeker ama şu an da yok... Ben şunu anladım ki, yalnızlık çok keyifli. Ben normal değilim. Ben yalnızlıktan vazgeçemediğimi anladım, bunun dışında her şey güzel." yanıtını vermişti.

        7

        "UYUŞAMADIK"

        58 yaşındaki sanatçı, daha sonra, "Cemal Güzelci ile hakkınızda çıkan iddiaları ilk günlerde yalanmadınız... Aşka dönüşecekken son anda vaz mı geçildi, yoksa uyuşmazlık mı oldu?" sorusunu da, "Evet, bende bir anormallik olduğu kesin ama sizin dediğiniz gibi oldu; uyuşamadık. 'Ben başınıza belayım, beni yalnız görmeye alışın.' deyip, yarın yine başka fotoğraflarım çıkıyormuş... Bu sefer kaçarım, giderim buradan." sözleriyle cevaplayıp, kahkaha atmıştı.

        8

        "YALNIZLIK ÇOK KEYİFLİ"

        Hülya Avşar, "Peki kalbiniz aşka kapalı mı?" şeklindeki soruya ise "Yalnızlık çok keyifli." yanıtını vermişti.

        9

        "INSTAGRAM KULLANAN ERKEK BANA GÖRE DEĞİL"

        Ayrıca Avşar, "Instagram'ı olan bir sevgili istemem. Ben erkeklere Instagram'ı yakıştırmıyorum. Bana göre değil. Spor yapmayan insanlar da bana göre değil. Sosyal medyada vakit geçiren erkekler de bana göre değil. Onun için o tarz biri hiç olmaz." açıklamasını yapmıştı.

        10

        8 YIL SÜREN EVLİLİK

        Avşar, Kaya Çilingiroğlu ile 8 yıl süren evliliklerini 2005'te bitirmişti. İkilinin, bu birlikteliğinden Zehra adında kızları var.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ