Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Hülya Avşar: Manukyan'ı canlandırmak isterim
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Hülya Avşar (58), önceki gün kızı Zehra Çilingiroğlu ile birlikte Tarabya'daki bir mekandan çıkarken görüntülendi. Hayranları ile fotoğraf çektiren Avşar, ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

        2

        "TEKLİFLER HİÇ İSTEDİĞİM GİBİ DEĞİL"

        Proje tekliflerini beğenmediğini dile getiren Avşar, "Birkaç teklif var ama hiç istediğim gibi değil. Set ortamını hep özleyeceğim ama onun dışında şu an çok iyiyim. 'Ekran' diye bir şey kalmadı. Herkes YouTube'da... Orada, burada ekranda olabiliyorsunuz." ifadelerini kullandı.

        3

        "MANUKYAN'I OYNAMAK İSTERDİM"

        Gazetecilerin, "Hayatını canlandırmak istediğiniz birisi var mı?" sorusuna da yanıt veren ünlü isim, "Ben Manukyan’ı çok oynamak isterdim. Senaryosu yazıldı ama izin vermediler. Gerçekten onu oynamak isterdim." diye konuştu.

        MATILD MANUKYAN HAKKINDA

        Aristokrat bir aileden gelen Matild Manukyan, "Notre Dame de Sion"u bitirdikten sonra terzilik ile iş hayatına başladı. Bir dönem eşinin ölümü dolayısıyla oğlu ile tek başına kalıp, sosyete terziliğine soyundu.

        Karaköy'de kiraya verdiği, babasına ait binaların kirasını ödeyemeyen genelev işletmesinden birine ortak olarak genelev patroniçeliği işine girdi. Manukyan, daha sonra işlettiği genelev sayısını 37'ye çıkardı.

        Genelevlerden kazandığı paraları gayrimenkule dönüştürerek, ailesinden kalan gayrimenkul sayısını artıran Matild Manukyan, 6 kez vergi rekortmeni olarak çeşitli ödüller aldı.

        4

        "HAYATIMDA KİMSE YOK"

        Öte yandan geçtiğimiz ay objektiflere yansıyan Hülya Avşar, kısa bir süre önce adının anıldığı iş insanı Cemal Güzelci ile aşk yaşadığı yönündeki iddialara yanıt vermişti.

        Hülya Avşar, "Tek bir kelime söyleyeceğim; hayatımda kimse yok." demişti.

        5

        Bir mekanda Güzelci'nin kendisinin alnından öperken görülen Avşar, konuyla ilgili sorulara ise "Çok da sevdiğim bir arkadaşım... Çok düzgün, çok şeker ama şu an da yok. Ben şunu anladım ki; yalnızlık çok keyifli. Ben normal değilim. Ben yalnızlıktan vazgeçemediğimi anladım, bunun dışında her şey güzel." yanıtını vermişti.

        6

        "UYUŞAMADIK"

        58 yaşındaki sanatçı, daha sonra, "Cemal Güzelci ile hakkınızda çıkan iddiaları ilk günlerde yalanmadınız... Aşka dönüşecekken son anda vaz mı geçildi, yoksa uyuşmazlık mı oldu?" sorularına, "Evet, bende bir anormallik olduğu kesin ama sizin dediğiniz gibi oldu, uyuşamadık. 'Ben başınıza belayım, beni yalnız görmeye alışın.' deyip, yarın yine başka fotoğraflarım çıkıyormuş... Bu sefer kaçarım, giderim buradan." sözleriyle cevaplayıp, kahkaha atmıştı.

        7

        "YALNIZLIK ÇOK KEYİFLİ"

        Hülya Avşar, "Peki kalbiniz aşka kapalı mı?" şeklindeki soruya ise, "Yalnızlık çok keyifli." yanıtını vermişti.

        8

        8 YIL SÜREN EVLİLİK

        Öte yandan Hülya Avşar, Kaya Çilingiroğlu ile 8 yıl süren evliliklerini 2005'te bitirmişti. İkilinin, bu birlikteliğinden Zehra adında kızları var.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ