Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Oyun Hunt: Showdown'ın sistem gereksinimleri açıklandı - Teknoloji Haberleri

        Grafik kalitesiyle meşhur Crysis serisinin yapımcısı Crytek, yeni oyunu Hunt: Showdown'ın sistem gereksinimlerini açıkladı. Kapalı alpha sürecine başlayan çoklu oyunculu korku oyunu için epey güçlü bir sisteme ihtiyaç duyulacağa benziyor.

        Crytek'in açıkladığı resmi sistem gereksinimlerine göre 3.0 GHz'lik 6. nesil Intel i5 işlemci, 12 GB RAM ve NVIDIA GeForce GTX 970 gerektiren Hunt: Showdown'ı alpha sürümünde deneyenler, çok daha iyi sistemlerde bile yavaşlama problemi yaşadı. Öyle ki, Core i7 6700k işlemci ve GTX 1080 kullanan oyuncular bileyapımıakıcı bir şekilde oynayamadı.

        Tabii bu sonuçların oyunun tamamlanmamış alpha sürümünden alındığını belirtmekte yarar olsa da, Crytek'in Crysis serisinde olduğu gibi sistemleri çok zorlayacak bir yapıma imza attığı aşikar.

        REKLAM

        Hunt: Showdown sistem gereksinimleri:

        İşlemci: Intel i5 – 3.0 GHz (6th Nesil)

        RAM: 12 GB

        Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 970

        İşletim sistemi: Windows 10 64 bit

        Bu yıl içerisinde satışa sunulacağı öngörülen yapımda, birebir ya da takım bazlı olarak, birbirinden ürkütücü ortamlarda rakiplerimizle karşılıyoruz. Takım olarak yapay zekaya karşı maçların da mümkün olduğu Hunt: Showdown'da, sürpriz yaratıklar da heyecanı ve korkuyu üst seviyelere çıkaracak.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ