Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin İbrahim Büyükak: İçime kapanık bir insandım - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; İbrahim Büyükak, geçtiğimiz gün eşi Nurdan Beşen ile birlikte Etiler'de objektiflere takıldı.

        Bir mekanda eşi ile oturan Büyükak, "Abi siz beklemeyin bizim çıkışımızı röportaj yapalım" diyerek gazetecilerin yanına geldi.

        2

        "İÇİME KAPANIK BİR İNSANDIM"

        37 yaşındaki oyuncu, yeni projesinde kendi hayatından kesitler taşıdığını belirterek, şunları söyledi:

        25-26 yaşına kadar ailemin yanında kaldım. İçime kapanık bir insandım sonra bir açıldım daha da durduramadılar beni. "Çok açıldın birazcık kapan" dediler. Öğrenci evi duygusunu yaşayamadım onu da yazdım. İstanbul'a gelirken çok zorlandım.

        İlk kez askerde yatağımı toplamıştım o kadar el bebek gül bebek büyüdüm aile yanında. İstanbul'a geldiğimde elektrik ve su faturası geldi nereye, nasıl yatıracağımı bilmiyordum.

        3

        İbrahim Büyükak, "Kadroda kesin olan tek kişi var o da benim" diyerek, "Kafamda birileri var istediğim ama şimdi daha ona bile söylememişken burada size söylemeyeyim, buradan duyması ayıp olur" dedi.

        4

        Pandemi döneminin de bir an önce bitmesini çok istediğini dile getiren Büyükak, aşının bulunmasıyla ilgili "Türk bilim insanları bulmuş. Biz yabancı değiliz bize göndersinler hemen. Vardır ya öyle işine gelmesi için Nerelisin?" vs deriz ya bizim de o hesap. Aşı bulunsun da hemen aşı olmaya hazırım. Her yerime batırırım o iğneyi" diyerek espri yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ