Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos İbrahim Kutluay'ın Bodrum keyfi - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; eski manken Demet Şener ile geçtiğimiz günlerde boşanan İbrahim Kutluay, dün oğlu Ömer, kız kardeşi, babası ve yeğenleri ile birlikte Bodrum Cennet Koyu'nda deniz keyfi yaptı.

        2

        Kiraladıkları tekne ile Cennet Koyu'na gelen Kutluay ailesi, gün boyu denizin tadını çıkardı.

        3

        İbrahim Kutluay, oğlu Ömer ile birlikte artistik atlayışlar yaparak halata tırmandı.

        4

        Baba-oğulun eğlenceli halleri objektiflere böyle yansıdı.

        5

        Geçtiğimiz hafta eski eşi Demet Şener'in evlenmesinin ardından çocukları ile birlikte tatil yapan Kutluay'ın keyifli halleri ise dikkatlerden kaçmadı.

        6

        "DEMET ŞENER İSTENMEYEN GELİN Mİ?"

        İbrahim Kutluay ile boşanmasının ardından Şener, geçtiğimiz hafta işadamı Cenk Küpeli ile evlenmişti. Nikahta Cenk Küpeli'nin anne ve babasının olmaması, "Demet Şener istenmeyen gelin" haberlerine neden olmuştu.

        7

        Cenk Küpeli haberlerle ilgili olarak, "Anne ve babamla yakında tanışacaklar. Evliliğimizde sorun yok" demişti. Geçtiğimiz günlerde sürpriz evlilikle ilgili yeni bir iddia gündeme gelmişti.

        8

        "BEN YANDIM, OĞLUN YANMASIN"

        Cenk Küpeli'nin basketbol yorumcusu olan babası Avni Küpeli ile İbrahim Kutluay'ın arkadaş olduğu ortaya çıkmıştı. İbrahim Kutluay ile Avni Küpeli arasında düğün öncesi bir telefon görüşmesi olduğu ve Kutluay'ın baba Küpeli'ye, "Ben yandım, oğlun yanmasın"dediği iddia edilmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ