Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin SON DAKİKA: İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu nasıl? Mehmet Ali Erbil açıkladı - Magazin haberleri
        1

        Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in (69) damar tıkanıklığı nedeniyle operasyon geçirdiği ve kalbine stent takıldığı ileri sürüldü. Konuyla ilgili ilk açıklama ise Tatlıses'in yakın arkadaşı Mehmet Ali Erbil'den geldi.

        2

        Beyaz Magazin'e konuşan Erbil, "İbrahim Tatlıses ile beş dakika önce konuştum. Hiçbir şeyi yok! Evinde ailesiyle birlikte... Adam işinin gücünün başında. Şu an Bodrum'da" sözleriyle çıkan haberleri yalanladı.

        3

        İBRAHİM TATLISES KİMDİR?

        1 Ocak 1952'de Şanlıurfa'da dünyaya gözlerini açan İbrahim Tatlıses, müzik kariyerinin dışında, gıda, inşaat ve arama kurtarma sektörlerine de çeşitli yatırımlar yapmıştır. Ayağında Kundura türküsü ile ünlenen Tatlıses, günümüze kadar otuzdan fazla albüm çıkardı, birçok filmde oyuncu ve yönetmen olarak görev aldı ve 19 yıl süren İbo Show'da sunuculuk yapmıştır. Tatlıses, Türkiye'nin yanı sıra Yunanistan ile Orta Doğu'da da tanınmaktadır.

        Müzik, televizyon ve sinemanın yanında İbrahim Tatlıses'in gıda, turizm, inşaat, iletişim (TV kanalı, radyo istasyonu), ulaşım gibi birçok alanda yatırımı bulunmaktadır. 14 Mart 2011 tarihinde program çıkışı uğradığı silahlı saldırıdan ağır yaralı olarak kurtulmuştu.

        4

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ