Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin İdo Tatlıses Yasemin Şefkatli evleniyor! İşte tarihi... Son dakika magazin haberleri
        1

        Yasemin Şefkatli ile geçtiğimiz yıl kasım ayında nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atan şarkıcı İdo Tatlıses, İstinye Park'ta görüntülendi.

        "DÜĞÜN MAYISTA"

        Tatlıses, gazetecilerin "Düğün tarihi belli mi?" sorusuna, "Bir aksilik çıkmazsa mayıs ayının sonunda yapacağız" dedi. Şefkatli ile evlilik hazırlıklarına devam ettiğini söyleyen 29 yaşındaki şarkıcı, daha sonra basın mensuplarına teşekkür ederek oradan uzaklaştı.

        2

        "BİR DAHAKİ SEFERE ÇEKERSİNİZ"

        Oğlu İdo Tatlıses'in ayrılmasının ardından kısa bir süre sonra oyuncu Derya Tuna da tek başına objektiflere takıldı.

        Muhabirlerin, "Az önce İdo buradaydı, keşke birlikte çekseydik" sözlerine gülümseyen 56 yaşındaki Tuna, "Evet geleceğini söylemişti, bir dahaki sefere birlikte çekersiniz" dedi.

        3

        "HAYIRLISI NEYSE O OLSUN"

        Derya Tuna, oğlunun düğün tarihiyle ilgili yaptığı açıklamayla ilgili, "Sağlık her şeyden önemli, hayırlısı neyse o olsun" ifadelerini kullandı.

        4

        "TÜM SEVDİKLERİMİZ YANIMIZDA OLSUN İSTİYORUZ"

        Öte yandan Yasemin Şefkatli, geçtiğimiz günlerde pandemi kuralları nedeniyle düğün tarihini ertelediklerini açıklamıştı. Şefkatli, "Tüm sevdiklerimiz yanımızda olsun istediğimiz için düğün sürecimizi ileri bir tarihe erteledik" demişti.

        5

        "İYİ Kİ DOĞDUN YOL ARKADAŞIM"

        Sosyal medyayı aktif kullanan Şefkatli, şubat ayında 29 yaşına basan nişanlısı İdo Tatlıses'in doğum gününü kutlamıştı.

        Nişanlısı ile birlikte çekilen fotoğrafını paylaşan Şefkatli, gönderisine, "İyi ki doğdun yol arkadaşım. Yoluma hep gülücükler koyan... En güzel yıllarının, yıllarımızın başlangıcı olsun bu yıl sevgili. Seni çok seviyorum. Bugün ve her gün..." notunu düşmüştü.

        6

        "SENİ SEVİYORUM"

        İdo Tatlıses de, Şefkatli'nin doğum günü için duygusal bir mesaj paylaşmıştı.

        Tatlıses, "Yaşadığımız şu kısa hayatta büyük hayallerimizi beraber göz göze bakarak severek gerçekleştirmemiz dileğiyle... Mutlu güzel sağlıklı (tabi bir de aşklı) yıllar geçirelim Aşk. Yeni yaşında ve sonrasında hep gülsün yüzün ve öpücüğün eksik olmasın bana. Seni seviyorum..." ifadelerini kullanmıştı.