İnegöl'de zincirleme trafik kazası: 5 yaralı
Bursa İnegöl'de sağanak yağış, zincirleme trafik kazasına neden oldu. 2 kamyonet, 1 otomobil ve 1 kamyonun karıştığı kazada 5 kişi yaralandı
Bursa'nın İnegöl ilçesinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda 2 kamyonet, 1 otomobil ve 1 kamyonun karıştığı zincirleme kazada 5 kişi yaralandı.
Kaza, gece saatlerinde Bursa-Ankara karayolu, Hikmet Şahin Köprülü Kavşağı mevkisinde meydana geldi. İnegöl istikametinden Bursa'ya seyir halinde olan Kemal Aydın (63) yönetimindeki otomobil, Ersin Yırgal (41) yönetimindeki kamyonet, Süleyman Şen (35) yönetimindeki kamyonet ve Şefik Akın (45) yönetimindeki kamyon, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda zincirleme kazaya karıştı.
4 aracın karıştığı kazada sürücüler ile 16 AEU 764 plakalı kamyonetteki Salim Tuncar (40) yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, kaza yerindeki ilk müdahalenin ardından İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Polis ekipleri ise olası başka kazaya karşı çevrede güvenlik önlemi aldı. DHA'nın haberine göre; tedaviye alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.