Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

DHL İnovasyon Merkezi, lojistik sektöründeki yenilikleri tanıtmak amacıyla İstanbul’da “Innovation That Moves (ITM)” etkinliğini gerçekleştirdi. 15-17 Nisan 2025 tarihleri arasında düzenlenen etkinlik, DHL Group çalışanları, müşterileri, iş ortakları, akademisyenler ve startupları bir araya getirdi.

Etkinlik kapsamında “Lojistikte İnovasyon” başlıklı bir panel düzenlendi. Panelde, Türkiye’de faaliyet gösteren beş DHL biriminin genel müdürleri, şirketlerinin teknolojik çalışmalarını aktardı. DHL EMEA Teknolojiden Sorumlu Bölgesel Müşteri Direktörü Vildan Demir’in moderatörlüğünde gerçekleşen panele, DHL E-Commerce (MNG) Türkiye Genel Müdürü Kağan Gündüz, DHL Express Türkiye Genel Müdürü Volkan Demiroğlu, DHL Freight Türkiye Genel Müdürü Murat Kavrar, DHL Global Forwarding Türkiye ve Doğu Akdeniz Ülkeleri Genel Müdürü Berna Yılmaz Ciğeroğlu ve DHL Supply Chain Türkiye Genel Müdürü Buket Cox katıldı.

"İNOVASYONLA GELECEĞİ GÜÇLENDİRMEK"

Kağan Gündüz, MNG’nin satın alınması sonrası e-ticaret hizmetlerindeki gelişmeleri; Volkan Demiroğlu, hızlı hava taşımacılığı yatırımlarını; Murat Kavrar, 2030 stratejisi kapsamında yenilik ve sürdürülebilirlik çalışmalarını; Berna Yılmaz Ciğeroğlu, sürdürülebilirlik alanındaki projeleri; Buket Cox ise operasyonel esneklik için kullanılan teknolojileri anlattı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ