Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler Instagram hesabım askıya alındı ne demek? Instagram hesabının askıya alınmasının çözümü, nasıl düzelir? Instagram'dan açıklama geldi! - Merak Edilenler Haberleri
        1

        Instagram kullancıları iPhone cihazlarından Instagram’a giriş yaparken sorun yaşadıklarını dile getirdi. Instagram hesabanıza giriş yaparken, hesabınız askıya alındı uyarısı ile karşılaşıyorsanız çözümü haberimiz üzerinden ulaşabilirsiniz. Peki Instagram hesabının askıya alınması ne demek? Instagram hesabının askıya alınmasının çözümü, nasıl düzelir? İşte konuya ilişkin tüm ayrıntılar...

        2

        INSTAGRAM HESABININ ASKIYA ALINMASI NE DEMEK?

        Instagram hesabınızın askıya alındığı uyarısı ile karşılaşıyorsanız, sosyal medyada pek çok kullanıcı bu problemi yaşıyor. Sadece Türkiye’de değil dünya genelinde binlerce kullanıcının hesabı durup dururken askıya alınmış durumda. Bu da sorunun Instagram kaynaklı olduğu anlamına geliyor.

        3

        INSTAGRAM'DAN AÇIKLAMA GELDİ!

        Instagram, Twitter üzerinden bir açıklama yayınlayarak sorunun farkında olduklarını ve çözümü için uğraştıklarını bildirdi. Şirketten yapılan açıklamada, "Bazılarınızın Instagram hesabına erişim sorunları yaşadığının farkındayız. Bu sorunu inceliyoruz. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz." ifadeleri kullanıldı.

        Güncelleme: "Hesabım askıya alındı" sorunu giderildi

        Bugün yaklaşık olarak saat 16.00'da başlayan problem, saat 17.50 itibarıyla giderildi. Herhangi bir işlem yapmaya gerek kalmadan hesabınıza giriş yapabilirsiniz.

        4

        ASKIYA ALINAN HESAPLAR NASIL GERİ AÇILIR?

        Instagram bir hesabı askıya aldığında bir süre giriş yapmasını yasaklıyor ve kullanıcılarına hesaplarını kurtarması için doldurması gereken bir form öneriyor.

        Eğer hesabınızın yanlışlıkla askıya alındığını düşüyorsanız ‘help.instagram.com’ adresi üzerinden formda yer alan bilgileri doldurarak hesabınızı kurtarabilir ve itiraz edebilirsiniz.

        Haberi Hazırlayan: Türker Üner

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ