Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler Instagram çöktü: Hesaplar askıya alındı, kullanıcıları uygulamadan atıyor! Açıklama yapıldı... Instagram hesabım neden askıya alındı, nasıl düzelir? - Merak Edilenler Haberleri
        1

        Birçok kullanıcı dünya genelinde bugün Instagram’da yaşadığı sorunları dile getirmeye başladı. Kullanıcılar sabah saatlerinde iPhone cihazlarından Instagram’a giriş yaparken sorun yaşadıklarını dile getirmişlerdi. İPhone telefonlarda Instagram’a giriş yaparken hata veriyor ve kullanıcıları dışarı atıyordu. Bu sefer de kullanıcılar hesaplarının askıya alındığını duyurdu ve sorunlarını sosyal medyadan paylaştı.

        2

        HESAPLAR ASKIYA ALINDI

        Instagram hesaplarına girmeye çalışan kullanıcılar, hesaplarının askıya alındığını bu uyarı ile öğrendi.

        3

        INSTAGRAM’DAN AÇIKLAMA GELDİ!

        Instagram kullanıcıların problemine karşılık verdi ve sorunu çözeceğini söyledi "Erişim sorunu yaşadığınızın farkındayız. Bu hatayı inceliyoruz ve verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diliyoruz” şeklinde açıklama yaptı.

        4

        INSTAGRAM HESABI NEDEN ASKIYA ALINIR?

        Normal şartlarda Instagram bir hesabı askıya alırken, o hesabın bir kuralı ihlal etmiş olması gerekir. Bunun temel nedeni sürekli olarak kopya içerikler üretmek, müstehcen içerikler paylaşmak, diğer kullanıcıları rahatsız etmek gibi pek çok gerekçe bulunuyor.

        5

        ASKIYA ALINAN HESAPLAR NASIL GERİ AÇILIR?

        Instagram bir hesabı askıya aldığında bir süre giriş yapmasını yasaklıyor ve kullanıcılarına hesaplarını kurtarması için doldurması gereken bir form öneriyor.

        Eğer hesabınızın yanlışlıkla askıya alındığını düşüyorsanız ‘help.instagram.com’ adresi üzerinden formda yer alan bilgileri doldurarak hesabınızı kurtarabilir ve itiraz edebilirsiniz.

        Haberi Hazırlayan: Kübra Çorluk

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ