Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Mobil iPhone 8 satış rekoru kıramadı, iPhone 7 satışlarının bile gerisinde kaldı - Teknoloji Haberleri

        KeyBanc Capital Markets'ın operatör mağazası anketlerine dayandırdığı açıklamaya göre, kasımda tanıtılacak iPhone X öncesinde iPhone 8 pek rağbet görmüyor.

        Önceki modellerde yeni tanıtılan telefon, adeta peynir ekmek gibi satılıyordu. Şirketin analisti John Vinh'e göre, iPhone 8'de iPhone 7'ye oranla çok fazla yenilik olmadığı için fiyatı düşen eski modeli tercih edenlerin sayısı daha fazla olabilir.

        iPHONE X'İ BEKLEYENLER YÜZÜNDEN OLABİLİR

        Vinh, çok sayıda insanın iPhone X'u bekliyor olabileceği ihtimalinin de altını çizerken, beklenen rekorun önümüzdeki ay piyasaya çıkacak modelde yaşanabileceğini söyledi.

        REKLAM

        iPhone X, ön yüzü tamamen cam kaplı, çelik çerçeveli, Home tuşunu kaldıran tasarımıyla dikkat çekerken, artırılmış gerçeklik ve yüz tanıma gibi özellikleriyle dikkat çekiyor.

        iPhone 8, ABD'de 699 dolardan başlayan fiyatlarla satılırken, iPhone X'un fiyatı 999 dolar. Türkiye'de ise iPhone 8, 4.149 TL'den başlarken, iPhone X ise 6.099 TL'den başlayan fiyatlarla alıcı bulacak.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ