Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos İrem Derici: Espriden anlamayan herkes geri zekalıdır - Magazin haberleri
        1

        Geçtiğimiz günlerde koronavirüsü yenen şarkıcı İrem Derici, estetik soruları üzerine göğsünde silikon olduğunu ifade etti.

        2

        'Sanane Cihanna' adlı YouTube programına konuk olan Derici, "Göğüslerime 4 bin euro verdim. İşsiz kalırsam onları satacağım. Alan olur herhalde. Britney Spears çiğnenmiş sakızını satıyor, onu alan var" şeklinde esprili bir açıklama yaptı.

        3

        İrem Derici, gelen eleştirilerin ardından, "Espriden anlamayan herkes geri zekalıdır. Üzgünüm ama üzgün değilim" ifadelerini kullandı.

        4

        Muhabirlerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, geçtiğimiz aylarda evini taşıdığı için yürüyecek alan bulamadığını belirtmişti.

        5

        İrem Derici, "Benim gönlüm mahalle hayatında oturmakta ama biliyorsunuz malum bir sapık olayı oldu. O yüzden güvenlikli siteye taşındım ama mahalle ortamını seviyorum" şeklinde konuşmuştu.

        6

        Derici, muhabirlerin "Yaşadığınız olaydan sonra korktuğunuz oluyor mu?" sorusuna, "Niye korkayım canım? İnsanlar benden korksun. O olayda da korktuğum yoktu ama suyu çıktığı için mahkemeye taşındı" diyerek cevap vermişti.

        7

        "HİÇBİR ERKEĞİN GÜCÜNE İHTİYACIM YOK"

        Şarkıcıya, meslektaşı Demet Akalın'ın "Bir gün arkadaşımla arabada giderken lastik patladı. Hemen kocamı aradım. İnsan bir erkeğin gücünü istiyor" sözleri hatırlatılmıştı.

        8

        33 yaşındaki İrem Derici, konuyla ilgili şu şekilde konuşmuştu:

        Hiçbir erkeğin gücüne ihtiyaç duymuyorum. Yolda arabam bozulursa da yol yardım çağırırım. Benim hayatıma giren erkeklerin 'Yeter artık, bırak biraz da ben yapayım' dedikleri oldu.

        Cabbar bir kadınım, her şeyi tek başıma yaparım. Fiziksel güç hariç, kadınların erkeklerden bir farkı olduğunu görmüyorum. Bende skandal yok bu aralar. Bundan sonra evlilik de yok.

        9

        İrem Derici

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ