Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Işın Karaca: Para kazanmanın en kolay yolu - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Sanatçı Işın Karaca, geçtiğimiz gün sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile birlikte bir AVM'de görüntülendi.

        Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Karaca, kızı Mia için geldiğini söyleyerek, "Bugün kızıma ayakkabı bakmaya geldim Ama balonları görünce dayanamadım. Çok güzel yapmışlar" dedi.

        2

        "ÖĞRETMEN DEĞİL, ANNE OLMAK İSTİYORUM"

        Mia'nın eğitim hayatıyla ilgili konuşan 47 yaşındaki şarkıcı, "Okul başladı. Biz de sabah akşam Eba’yla coşuyoruz. Ben öğretmen olmak istemiyorum artık evde. Bütün anneler babalar bilir, öğretmenler kutsaldır tabii ama ben anne olmak istiyorum. Çocuğuma öğretmenlik yapmak istemiyorum" şeklinde konuştu.

        3

        "KONSER VERMEYİ UNUTTUK"

        Işın Karaca, konserlerin durdurulmasıyla ilgili de konuşarak şunları söyledi:

        Yeni şarkılar yaptık yakın zamanda geliyor. Onun dışında biz bir yılda iki konser verdik. Konser vermeyi unuttuk diyebiliriz. Türkiye'de şu an sahneye çıkışta fiyatını düşürmeyen kimse yok. Biz buradan para kazanıp vergimizi buradan ödüyoruz.

        4

        "NEDEN ÜNLÜ OLDUKLARINI BİLMEDİĞİMİZ BİR KESİM VAR"

        Karaca, muhabirlerin "‘Playback yapan sanatçı değildir" cümlesiyle ilgili düşüncelerinin sorması üzerine şu şekilde cevap verdi:

        İzmir’den İstanbul'a uzun bir yolculuk yaptık. O sırada radyo dinlerken şarkıcıların %80’nini tanıyamadık. Eskiden çok gülüyordum playback yapanlara. Şimdi kolay para kazanılmanın yolu oldu. Artık zaten sadece ünlü var. Ama ne için ünlü olduklarını bilmediğimiz bir kesim var. Bunlar ne yapabiliyor diye bakıyorum. Ben artık geçtim onları.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ