Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin İsmail Hacıoğlu, Merve Çağıran'ı sildi! 'Ayrılık' iddiası! - Magazin haberleri
        1

        2016 yılında evlendiği Duygu Kumarki'yle boşandıktan günler sonra ünlü oyuncu Merve Çağıran ile aşk yaşamaya başlayan İsmail Hacıoğlu, sevgilisini sildi.

        2

        AYRILDILAR MI?

        Hacıoğlu, 330 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından Çağıran ile birlikte yer aldıkları fotoğrafları kaldırdı. Ünlü oyuncuyu takipten de çıkan İsmail Hacıoğlu, dedikoduları alevlendirdi.

        35 yaşındaki Hacıoğlu'nun bu hamlesi, "Ayrıldılar mı?" sorusunu akıllara getirdi. Çift, haklarında çıkan haberlerle ilgili ise henüz bir açıklama yapmadı.

        3

        "İHANET" İDDİALARI

        Merve Çağıran, Duygu Kaya Kumarki ile geçtiğimiz aylarda boşanan İsmail Hacıoğlu ile aşk yaşamaya başlamıştı. Ayrılığın ardından kısa bir süre sonra ikilinin birlikteliği ortaya çıkınca, Hacıoğlu, 'ihanet' iddialarıyla konuşulmuştu.

        4

        "ARSIZ GÜÇLÜ OLUNCA...

        Duygu Kumarki, eski eşinin Çağıran ile aşk yaşamaya başlamasından sonra Instagram hesabından sessizliğini bozmuştu. Kumarki önce sayfasında, "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş..." notunu paylaşmıştı.

        Ardından da, "Çok mesaj alıyorum. Herkese çok teşekkür ediyorum ama bana 'neden konuşmadınız?' demeyin. Benim tarzım değil bulunduğum seviyeden aşağıya bakamıyorum. Dolayısı ile her şey ortaya kendiliğinden çıkar. O hep benim yanımda ilahi adaletini sevdiğim..." demişti.

        5

        Hacıoğlu'nun evliliğini yıktığı ileri sürülen Çağıran ise bu iddiaların gerçek dışı olduğunu söylemişti.

        6

        İLK KEZ GÖRÜNTÜLENMİŞLERDİ

        İsmail Hacıoğlu-Merve Çağıran çifti ise, ilk kez geçtiğimiz ay yan yana görüntülenmişti. Çiftin bir hayli neşeli olduğu görülmüştü.

        7

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ