Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Türkiye Kupası İstanbulspor - Fenerbahçe maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? Ziraat Türkiye Kupası - Futbol Haberleri

        Ziraat Türkiye Kupası'nda İstanbulspor ile Fenerbahçe, 2-0'ın rövanşında karşı karşıya gelecek. İlk maçı evinde 2-0 kazanan Fenerbahçe bu avantajla bir üst tura çıkmayı hedefliyor. İstanbulspor ise tüm kozlarını kullanıp bir üst tura çıkmayı istiyor.Peki, İstanbulspor - Fenerbahçe maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? İşte maç hakkında tüm detaylar...

        İSTANBULSPOR - FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA, NE ZAMAN?

        Atatürk Olimpiyat Stadyumun'da oynanacak olan karşılaşma 16 Ocak Salı (yarın) 20.30'da başlayacak. Karşılaşma ATV'den canlı olarak izlenebilecek.

        Son 16 turunda ilk maçta sahasında rakibini 2-0 yenen sarı-lacivertli ekip, her türlü galibiyette, 1-0 mağlubiyette ve gollü 2 farklı yenilgide turu geçen taraf olacak. Maç, 2-0İstanbulspor'un üstünlüğüyle tamamlanması durumunda uzatmaya gidecek.

        REKLAM

        Fenerbahçe'nin karşılaşmaya gençlerden ve sezon içinde çok süre alamayan oyunculardan kurulu bir kadro ile çıkması bekleniyor.

        Fenerbahçe Türkiye Kupası 5. Tur'da Adana Demirspor'u 4-1 ve 6-0'lık skorlarla mağlup ederek bir üst tura adını yazdırmıştı. Sarı-lacivertli takım Süper Lig'de ise bu sezon sadece 2 kez mağlup oldu. 17 maça çıkan Fenerbahçe 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

        EN GOLCÜLER

        İstanbulspor: Aldin Cajic (2), Halil Çolak (1), Hakan Yılmaz (1)

        Fenerbahçe: Alper Potuk (3), Roberto Soldado (2), Fernandao (2)

        Haberi Hazırlayan: Engin Karaaslan
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ