Johnny Depp vazgeçmeyecek!
Johnny Depp'in, kendisini eski eşi Amber Heard'a şiddet uygulamakla damgaladığı iddiasıyla The Sun gazetesine karşı açtığı davada sonuç ne olursa olsun, Depp'in vazgeçmeyeceği konuşuluyor
Depp’in ayrıca, 2018’de Washington Post’ta yazdığı bir köşe yazısı nedeniyle Heard’e de aynı davayı açacağı öne sürüldü.
Heard, söz konusu yazıda isim vermemiş ama kendisini aile içi şiddete karşı halk figürü diye nitelemişti.
Daily Mail’deki detaya göre ise; Heard’e yakın bir kaynak, “Amber’in ekibi, onun bu kez ABD’de yeniden dava açması konusunda çok gerildi. Görünüşe göre Johnny, onu mahvetmeden durmayacak” dedi.
Heard olaylı dava sonrasında soluğu Türkiye'de almıştı.
Oyuncu, Bodrum, İstanbul ve Kapadokya'yı gezmişti.
Geçtiğimiz hafta tatilini noktalayan Heard, tekne gezisinde çekilen bir fotoğrafını, "Hoşça kal' demek çok zor. Türkiye'yi çok seviyorum" notuyla yayınlamıştı.