Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Jonathan Majors, tartıştığı kadına saldırdığı iddiasıyla gözaltına alındı - Magazin haberleri
        1

        ABD'li oyuncu Jonathan Majors, tartıştığı kadına saldırdığı iddiasıyla gözaltına alındı. New York Polis Teşkilatından yapılan yazılı açıklamada, ünlü oyuncunun "30 yaşındaki kadınla tartışma yaşadığı" bildirildi.

        2

        Açıklamada, "Mağdur, saldırıya uğradığını polise bildirdi ve yetkililer, 33 yaşındaki adamı sorun yaşamadan gözaltına aldı" ifadesi kullanıldı.

        3

        Saldırıya uğradığı öne sürülen kadının başından ve boynundan hafif yaralandığı, an itibarıyla hastanede tedavi gördüğü belirtildi.

        4

        "KİMSEYE HİÇBİR YANLIŞI OLMADI"

        Jonathan Majors'ın menajerliğinden basına "Kimseye hiçbir yanlışı olmadı. Suçsuzluğunu kanıtlamak için elimizden geleni yapıyoruz" açıklamasında bulunuldu.

        5

        Oyunculuğa 2011'de başlayan ve 2017'de 'When We Rise' dizisindeki rolüyle tanınan Jonathan Majors, 'White Boy Rick', 'The Last Black Man in San Francisco' ve 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania' filmleriyle ün yaptı.

        6

        Jonathan Majors, en son bu yıl vizyona giren 'Creed III' filminde ana karakter Adonis Creed'in çocukluk arkadaşını ve yıllar sonra ringde meydan okuduğu 'Damian' karakterini canlandırdı.

        Fotoğraflar: Splash News, AP

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ