Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de Jorge Jesus bilmecesi! İmzayı atıyor iddiası... - Son dakika Fenerbahçe haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Süper Lig'de son haftalara girilirken lider Galatasaray'ın 5 puan arkasında 2. sırada yer alan Fenerbahçe'de en çok tartışılan isim şüphesiz teknik direktör Jorge Jesus...

        2

        Sarı-lacivertlilerle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Portekizli teknik adamın Fenerbahçe'deki geleceği belirsizliğini koruyor.

        3

        Jesus'un Fenerbahçe'de devam edip etmeyeceği henüz netleşmezken, deneyimli teknik adam hakkında sürpriz bir iddia daha ortaya atıldı.

        4

        Brezilya Milli Takımı ile de ismi anılan 68 yaşındaki Jesus'un yeni adresinin Suudi Arabistan olabileceği öne sürüldü.

        5

        Brezilya basınından UOL'un haberine göre; Suudi Arabistan Milli Takımı'nda teknik direktörlük için en güçlü aday Jorge Jesus...

        6

        Geçtiğimiz aylarda Herve Renard ile yollarını ayıran Suudi Arabistan Futbol Federasyonu, takımı Portekizli teknik adama emanet etmek istiyor.

        7

        Suudi Arabistan Futbol Federasyonu'nun listesinde Ramon Diaz da bulunurken, A planının ise Jorge Jesus olduğu ifade edildi.

        8

        AL HİLAL'DE ÇALIŞTI

        Jesus, Suudi Arabistan'a gitmesi halinde ise yabancılık çekmeyecek. Portekizli kurt hoca, Sporting Lizbon'dan ayrıldıktan sonra 2018-2019 sezonunda Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'i çalıştırdı.

        9

        Al Hilal'de yarım sezon görev yapan Jesus, takımıyla Suudi Arabistan Süper Kupa şampiyonluğu yaşamıştı.

        10

        JESUS GİDERSE MONTELLA

        Öte yandan sarı-lacivertli yönetim, Jesus'un takımdan ayrılma ihtimaline karşılık B planını da belirledi.

        11

        Fenerbahçe yönetimi, Adana Demirspor'da başarılı bir sezon geçiren İtalyan teknik adam Vincenzo Montella'yı listesine ekledi.

        12

        Sarı-lacivertlilerde Montella'nın alternatifi olarak ise Portekizli Leonardo Jardim'in ismi gündeme geldi.