Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Jorge Jesus'tan ayrılık sinyali: Mayıs ayına kadar beklemelisiniz! - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Sevilla'ya konuk oldu. Sarı lacivertliler mücadeleden 2-0 mağlup ayrıldı.

        2

        Maçın ardından Paparazzo Rubro-Negro kanalından Gabriel Reis'e konuşan Jesus, Fenerbahçe'den ayrılma ve Flamengo'ya geri dönme ihtimaline dair gelen soruya, "Türkiye çok soğuk bir yer ve buraya alışmakta güçlük çekiyorum. Mayıs ayına kadar beklemelisiniz. Herkese kucak dolusu sevgiler gönderiyorum." ifadelerini kullandı.

        3

        PEREIRA'NIN YERİNE FLAMENGO'YA GİDECEK İDDİASI

        Portekiz gazetesi A Bola’ya da yansayan habere göre ise, Vitor Pereira'nın Flamengo'dan ayrılması halinde 2019-2020 sezonunda kırmızı-siyahlıları çalıştıran Jesus'un yeniden görevi devralabileceği kaydedildi.

        4

        Sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan Jorge Jesus, Flamengo'ya Brezilya şampiyonluğu, Libertadores Kupası ve Güney Amerika Süper Kupası kazandırmıştı.

        5

        Fenerbahçe'nin başında bu sezon şimdiye kadar 37 resmi maça çıkan Jorge Jesus, bu maçlarda 24 galibiyet, 7 beraberlik 6 mağlubiyet alarak 2.14 puan ortalaması yakaladı.

        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ