Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Justin Bieber eşi Hailey Baldwin ile mavi turda - Magazin haberleri
        1

        Gösteri dünyasının ünlü çifti Justin Bieber ile Hailey Baldwin'in Yunanistan tatili devam ediyor. Milos Adası'nda bulunan çift, geçtiğimiz gün çıktıkları mavi turda görüntülendi.

        2

        ŞNORKELLE DALIŞ YAPTI

        Mutlu bir evlilik sürdüren Bieber ile Baldwin, yat gezintisi esnasında bir ara mola verip, şnorkelle dalış yaptı. Ünlü çift, gün boyunca bol bol denizin ve güneşin keyfini çıkardı.

        3

        EŞİNİ ÖPÜCÜKLERE BOĞDU

        Daha sonra botla yatlarına geri dönen Justin Bieber ile Hailey Baldwin, jet ski ile gezinti yaptı. Bu sırada Bieber, eşinin yanaklarına öpücük kondurmayı ihmal etmedi. Baldwin'in o gün için mor bir bikini tercih ettiği görüldü. Ünlü şarkıcı ise kırmızı mayosu ile denizin keyfini çıkardı.

        4

        Justin Bieber ile Hailey Baldwin, zaman zaman yatın görevlileriyle de neşeli sohbetlere daldı. İkilinin o anları objektiflere böyle yansıdı.

        5

        SÜRPRİZ NİKAH

        Şarkıcı Justin Bieber, model Hailey Baldwin ile 2018'de sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu.

        Çift, daha sonra ailelerinin ve yakın arkadaşlarının katıldığı bir tören düzenlemişti.

        6

        ÜNLÜ ÇİFT AYNI KLİPTE

        Öte yandan birbirlerine duydukları sevgiyi her fırsatta dile getiren ikiliden Hailey Baldwin, geçtiğimiz haftalarda eşi Justin Bieber'ın 'Anyone' isimli şarkısının klibinde rol almıştı.

        7

        Siyah-beyaz formatında çekilen klipte samimi sahneleriyle dikkat çeken ikili, birbirlerine duydukları aşkı bir kez daha gözler önüne sermişti.

        8

        "HAYATIMDA YAPTIĞIM EN DOĞRU ŞEY SENSİN"

        Kanadalı popçunun yazdığı şarkının sözleri evli bir çiftin öyküsünü anlatıyor.

        Justin Bieber, şarkıda "Bana seni kaybetmeyeceğimi söylüyorsun, ama geleceği tahmin edemezsin, öyleyse asla bırakmayacakmış gibi sarıl. Hayatıma şöyle bir geri dönüp baktığımda, yaptığım en doğru şey sensin" diye sesleniyor.

        9
        10

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ