Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Justin Bieber ile Hailey Baldwin'den evlilik yıl dönümü paylaşımı - Magazin haberleri
        1

        Mutlu bir birliktelik sürdüren gösteri dünyasının ünlü çifti şarkıcı Justin Bieber ile model Hailey Baldwin, evliliklerinde 3 yılı geride bıraktı.

        2

        2018 yılında sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan Bieber ile Baldwin, geçtiğimiz gün düğünde çekilen kareleri sosyal medya hesaplarından yayınladı.

        3

        "MUTLU YIL DÖNÜMLERİ BEBEĞİM"

        Justin Bieber, eşiyle yer aldığı bu fotoğrafta, "Mutlu yıl dönümleri bebeğim. Seni seviyorum. Ay'a kadar..." ifadelerini kullandı. Ünlü çiftin paylaşımları kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

        4

        'EŞİNE KÖTÜ DAVRANIYOR' İDDİASI

        Öte yandan geçtiğimiz haftalarda Justin Bieber'ın eşi Hailey Baldwin'e kötü davrandığı iddia edilmişti. Baldwin, katıldığı '4D With Demi Lovato' adlı programda haklarında çıkan dedikodulara açıklık getirmişti. Özel hayatıyla ilgili konuşan Hailey Baldwin, Bieber'ın kendisini her gün özel hissettirdiğini vurgulamıştı.

        5

        "HAKKIMIZDA DOLAŞAN ÇOK FAZLA ANLATI VAR"

        Ünlü model, konuyla ilgili, "Bence en büyük şeylerden biri, her şeyin ardındaki gerçeği bilmek zorunda olman... Biliyor musun, benim hakkımda, onun hakkında, birlikte bizim hakkımızda dolaşan çok fazla anlatı var..." diye konuşmuştu.

        Hailey Baldwin, "Etrafta dolaşan, 'Justin ona kötü davranıyor' gibi büyük bir balon var. Bu gerçekten çok uzak ve tam tersi..." ifadelerini kullanmıştı.

        6

        ÜNLÜ ÇİFT AYNI KLİPTE

        Birbirlerine duydukları sevgiyi her fırsatta dile getiren ikiliden Hailey Baldwin, eşi Justin Bieber'ın 'Anyone' isimli şarkısının klibinde rol almıştı.

        Siyah-beyaz formatında çekilen klipte samimi sahneleriyle dikkat çeken ikili, birbirlerine duydukları aşkı bir kez daha gözler önüne sermişti.

        7

        "HAYATIMDA YAPTIĞIM EN DOĞRU ŞEY SENSİN"

        Kanadalı popçunun yazdığı şarkının sözleri evli bir çiftin öyküsünü anlatıyor.

        Justin Bieber, şarkıda "Bana seni kaybetmeyeceğimi söylüyorsun, ama geleceği tahmin edemezsin, öyleyse asla bırakmayacakmış gibi sarıl. Hayatıma şöyle bir geri dönüp baktığımda, yaptığım en doğru şey sensin." diye sesleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ