Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kadir Doğulu'dan 'arka bahçe' paylaşımı - Magazin haberleri
        1

        Oyuncu Kadir Doğulu, salgın nedeniyle herkesin eve kapanmasının ardından zaman zaman sevenleriyle sosyal medya üzerinde canlı yayın yaparak moral vermeye çalışıyor.

        2

        Karantina günlerinde neler yaptığını yayınlayan Doğulu, paylaşımlarına bir yenisini daha ekleyerek, evlerinin arka bahçesinde çekildiği kareleri sıraladı.

        3

        "HER BİRİMİZİN GÖZÜNDEN KAÇTI"

        "Görmek istediğimiz ne varsa içimizde.." diyen oyuncu, fotoğraflarının altına şunları yazdı:

        Arka bahçemize girdik bir süre önce, yaşadığımız yerin arkası olan ormana. Her birimizin gözünden kaçan, ilgi göstermediğimiz arka bahçelerimiz gibiydi, ta ki bakmaya, görmeye karar verene kadar... Aslında ne kadar güzel, fark edilesi ve ön bahçe yapılasıymış.

        4

        "GÖRMEK İSTEMEDİĞİMİZ NE VARSA İÇİMİZDE..."

        Bakmadığımız, görmek istemediğimiz ne varsa içimizde, arka bahçelerimizde, bakılası ve görülesi, ortaya çıkartılası çok şey olduğunu bilsek nelere, ne güzelliklere sebep olur kim bilir...

        5

        Birkaç gün önce Instagram üzerinden canlı yayın yaparak takipçileriyle bir araya gelen Kadir Doğulu, şu önerilerde bulunmuştu:

        Keşifler, her şey olabilir. Bir makasın yapılışı, bir kitap basımı, doğayla ya da hobilerinizle ilgili bir şeyleri merak edebilirsiniz.

        6

        Araştırmalara ve kendinizi geliştirmeye böyle başlarsanız, araştırma alışkanlığı ve öğrenme merakını da geliştirmiş olursunuz.

        7

        Eşi Neslihan Atagül Doğulu ile 3 yıl önce, sıfır atık projesine başladıklarını aktaran başarılı Doğulu, evde kaldıkları süreçte bunu geliştirdiklerini, evden çıkan her tür maddenin geri dönüşümü üzerine bir kompost sistemi oluşturduklarını söylemişti.

        8

        Kadir Doğulu, okuma ve çeşitli konularda araştırma çalışmalarının yanı sıra bahçeyi ekip biçtiklerini, köpekleri ve tavuklarıyla bu süreci geçirdiklerini aktarmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ