Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kadir İnanır: Benim bir tek isteğim var - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; usta oyuncu Kadir İnanır, önceki gün Etiler'deki bir alışveriş merkezinde görüntülendi.

        2

        Hayranlarının yoğun ilgisini karşılıksız bırakmayan İnanır, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen sevenlerinin isteklerini geri çevirmedi.

        3

        Gazetecilerin sorularını yanıtlayan İnanır, şunları söyledi:

        4

        Ben sizin medyadaki yerinizi, görevinizi, işinizin zorluğunu, çektiğiniz çileleri hepsini biliyorum. Elli yıldır fotoğraf makinelerinin karşısında, sonrasında da kameraların karşısında beraber iletişim halindeyiz. Birbirimizi kırmadan, severek son derece saygılı hayatımızı götürüyoruz.

        5

        "EL ELE VERECEĞİZ"

        Hep beraber el ele vereceğiz, yaşadığımız bütün sıkıntıları ortadan kaldırmak için verilen mücadelede ben ön sıralarda olacağım. Siz de beni korumakla yükümlüsünüz. Çünkü beni yıpratmak hem kolay değil, hem de kimsenin işine gelmez.

        6

        "HER ŞEY BU ÜLKEDE ÇOK GÜZEL OLSUN"

        Benim bir tek isteğim var; her şey bu ülkede çok güzel olsun, herkes birbirini çok sevsin ve saysın. Tabii ki bizim birbirimize karşı toplum olarak, birey olarak görüşlerimizde farklılık olacaktır. Öyle olmazsa yaşamın da tadı olmaz ama acil olarak bütün bu sorunları kenara bırakacağız.

        7

        "YOĞUN ÇALIŞMALAR İÇERİSİNDEYİM"

        Sizin çalıştığınız mecralar rahat çalışacaklar. Sosyal hayat hızlanacak. Bunun bir tek yolu var; barıştan geçiyor. Ben bununla ilgili yoğun çalışmalar içerisindeyim. Onun dışında film çalışmalarının içinde gereken şeyleri söylüyorum.

        8

        "DÜNYANIN EN GÜZEL ÜLKESİ VATANIMIZDIR"

        Benim yapacağım işlerin sosyal içeriği, bütün bu anlattığım sorulanların bir parçasını içerisinde taşıması gerekiyor. Onu da yapacağız. Umuyorum ama önce hepimizin bildiği bütün sıkıntıları bizim başımıza ören bütün etkenleri ortadan kaldıracağız.

        9

        Dünyanın en güzel ülkesinde beraber, mutlu bir biçimde yaşayacağız. Dünyanın en güzel ülkesi Türkiye Cumhuriyeti'dir, bu güzel vatanımızdır.

        10

        Sosyal medyada kendisine yöneltilen eleştirilerle ilgili konuşan İnanır, şunları söyledi:

        11

        "KADİR AĞABEYE AYIP ETTİK' DİYECEKLER"

        Onlar olmazsa hayatın tadı olmaz. Ben şunu iddia ediyorum; benim aleyhime söyleyen herkes bir gün vicdanıyla baş başa kalacak ve 'Bu Kadir ağabeye ayıp ettik' diyecekler.

        12

        "BİR SÜRE DAHA BEKLEYECEĞİZ"

        Sinemadan uzak kaldığı hatırlatılan İnanır, "Henüz benim oynayacağım filmler yapılmıyor. Bir süre daha bekleyeceğiz" açıklamasını yaptı.

        13

        "BELGESEL SON HIZLA YAPILIYOR"

        Hayatını konu alan belgeselden de bahseden İnanır, "Belgesel son hızla yapılıyor. İki saatlik bir drama film halinde izleyeceğiz" dedi.

        14

        "İSİM VERİRSEK ANLAMI KALMAZ"

        Belgeselde tanınan isimlerin olduğunu söyleyen İnanır, "Benim kendi seçtiğim birkaç tane önemli insanlar konuşacaklar. Muhakkak tanıdığınız isimler olacak ama isimleri verirsek anlamı kalmaz" ifadelerini kullandı.

        15

        Elçin Sangu'nun dizi oyuncuları için söylediği "Zengin amele" benzetmesine katılmayan İnanır, şunları söyledi:

        16

        "ORADA DA ZARARDAYIZ"

        Öyle bir şey olur mu? Daha baştan söyledik. Setlerin bu kadar uzun süreni olmaz. Geri dönüşünün çok kötü olacağını üç dört sene evvel söyledim. Yabancıya film satıyoruz. Bizim bir gecede oynadığımız diziyi onlar üç bölüm yapıp, oynatıyor. Orada da zarardayız yani.

        17

        Siyasete girme gibi bir durumunun olmadığını da söyleyen İnanır, "Şimdiye kadar yapsam 500 tane daha yapardım. Siyaset üstü bakıyorum. Benim derdim bu memlekete barış gelsin, sonra işime döneyim" şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ