Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Ev değil, eczane! Değeri 1 milyon TL...
        .png
        .png

        Habertürk muhabiri Nihat Uludağ'ın haberine göre İstanbul Emniyeti Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, Fatih'te hastanelerin onkoloji servisinde bulunan hasta yakınlarına ilaç satan bir kişiyi tespit etti. Şüpheli ile müşteri gibi iletişime giren polis ekipleri, 10 bin liralık bir kanser ilacı için 4 bin liraya anlaştı. İlacı getirmek için Fatih'te bir adrese giden zanlı sivil polis ekipleri tarafından takibe alındı.

        EVİNİ ECZANEYE ÇEVİRMİŞ

        Şüpheli Şehremini'de bir adrese girer girmez operasyon düzenlendi. Evde yapılan aramalarda kanser, organ nakli, göz, MS ve psikiyatri hastaları için verilen 4 bin 824 adet ilaç ele geçirildi.

        PİYASA DEĞERİ 1 MİLYON LİRA

        Operasyonda, Suriye uyruklu M.C.A. gözaltına alınırken, ilaçların piyasa değerinin 1 milyon lira olduğu belirlendi. Ele geçirilen ilaçlardan bir bölümünün buzdolabı şartlarındatutulması gerektiğihalde oda sıcaklığında bulunduğu belirlendi. Ayrıca ilaçların büyük bir bölümünün karekod kısımlarının tahrip edildiği tespit edildi. Bazılarının da son kullanma tarihi geçmişti. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.C.A. tutuklandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ