Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşa - Galatasaray maçında tartışma yaratan pozisyon! - Kasımpaşa Haberleri

        Süper Lig'in 22. haftasında oynanan Kasımpaşa - Galatasaray maçının 5. dakikasında çok konuşulacak bir pozisyon yaşandı. Devre arasında Paşa'dan Galatasaray'a transfer olan forvet oyuncusu Mbaye Diagne, hava topu mücadelesinde eski takım arkadaşı Ben Youssef'in yüzüne sert bir müdahalede bulundu. Paşa'nın tecrübeli savunmacısının bu pozisyon sonrası burnu kanarken kenara gelen Ben Youssef'i sağlık ekibi tedavi etti.

        RIDVAN DİLMEN: KIRMIZI KART

        Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, NTV'de yaptığı açıklamada pozisyonun net bir kırmızı kart olduğunu belirtip şunları söyledi: "Maçın hakemine değil, bütün hakemlerimize söylüyorum. Ne Ali Palabıyık'ı, ne de Fırat Aydınus'u bazı şeyler nedeniyle eleştiremem. Riva'daki arkadaşlara sorarım. Dün Skrtel'in pozisyonunda Aydınus'u çağıramadı, bugün de Diagne'nin müdahalesisonrasında oyuncunun burnu kanadı.Bu pozisyon net kırmızı kart. Havada güzel bir çaktı. Konyalı oyuncuyu yakaladın. Fenerbahçe diye çağırdın. Niye Skrtel'i çağırmadın, şimdi niye Ali Palabıyık'ı çağırmadın Halil Umut Meler kardeşim? Gördüğünü veremiyorsun sen. Mesele teknoloji değil, insan. Yeni insan gelene kadar VAR'ı uygulamasınlar. Aynı pozisyonda Veysel yapsa, hemen çağırırlar."

        Eskihakemlerden Ahmet Çakar da Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Diagne direkt kırmızı kart görmeliydi" ifadesini kullandı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ