Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kate Middleton 10 yıl önceki kıyafetiyle davette!
        1

        İngiliz Kraliyet Ailesi’nin sevilen üyelerinden Prens William ile Kate Middleton, pazar günü iklim değişikliği ile mücadele etmek için dünya çapında yeni fikirler ve teknolojiler bulmayı amaçlayan Earthshot Ödülü’nün Londra’daki törenine ev sahipliği yaptı.

        2

        Ünlü şarkıcı Ed Sheeran, aktris Emma Watson gibi ünlülerin katıldığı gecede ‘tasarruf’ ve ‘çevreci bakış açısı’na dikkat çekmek için davetlilerden özellikle tören için yeni bir kıyafet satın almamaları istendi.

        3

        Sürdürülebilir modanın bilinen savunucularından olan ünlü oyuncu Emma Watson, etkinlikte Harris Reed tarafından geri dönüşüme kazandırılan bir gelinlik giydi.

        4

        Prens William gecenin temasına uygun olarak yeşil kadife bir takım elbiseyle davete katıldı.

        5

        Aynı kıyafeti farklı etkinliklerde giymesiyle bilinen Cambridge Düşesi Kate Middleton, görünümüyle dikkatleri üzerine topladı.

        6

        Middleton, daha önce giydiği elbise ve aksesuarlarla gecede yerini aldı. 39 yaşındaki Düşes, 2011 yılında Los Angeles’ta düzenlenen BAFTA gecesinde giydiği Alexander McQueen imzalı lila elbisesini farklı bir kemerle tercih etti.

        7

        Middleton, kardeşi Pippo Middleton’ın düğününde taktığı özel yapım küpeleri kullandı.

        8

        Cambridge Düşesi’nin 10 yılın ardından ve üç çocuk dünyaya getirdikten sonra bile değişmemesi, sosyal medyada gündem oldu.

        9

        Kate Middleton’ın ‘tutumluluk’ mesajı vermek için daha önce giydiği kıyafetleri tekrar kullandığı belirtiliyor.

        10

        Giydiği kıyafetleri ve aksesuarları farklı etkinliklerde değerlendiren tutumlu Düşes, bu hareketiyle İngilizlerden övgü topluyor.

        11

        Earthshot Ödülü’nün önümüzdeki 10 yıl boyunca her sene düzenlenmesi planlanıyor.

        12

        Her yıl, dünyanın dört bir yanındaki beş bilim insanı, aktivist ve kuruluş, fikirlerini geliştirmek ve büyütmek için 1 milyon sterlin (1.4 milyon dolar) değerinde bir hibe alacak.