Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika... Kayıp Sedanur'la ilgili flaş tutuklama! Tutuklanan isim...

        Kayıp Sedanur'u arama çalışmalarında son dakika gelişmesi yaşandı... İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, geçtiğimiz pazar gününden itibaren Kars'ın Kağızman ilçesindeki köyde yapılan aramalar sonucunda, 9 yaşındaki Sedanur Güzel'in kaybolması olayına karıştığı öne sürülen komşu Ertan B.'nin ifade alma işlemini tamamladı.

        Paslı Jandarma Karakol Komutanlığındaki sorgusu tamamlanan Ertan B., güvenlik önlemleri altında Kağızman Adliyesine nakledildi.

        Tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen Ertan B., "resmi evrakta sahtecilik" ve şüpheli ve çelişkili ifadelerinden dolayı tutuklandı.

        Ertan B., Kars Cezaevine gönderildi.

        REKLAM

        ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

        Paslı köyünde meyve toplamak üzere evinden ayrılan ve bir daha haber alınamayan Sedanur Güzel, her yerde arandı. Yapılan çalışmalardan şuana kadar her hangi bir sonuç alınamazken, köyün altında bulan ve bozları 4 metreyi bulan sazlıkta aramalar yoğunlaştı.Arama çalışmalarına çok sayıda köylü de eşlik ediyor.

        Sabah erken saatlerde sazlığın olduğu bölgeye gelen Jandarma, AFAD UMKE, JAK ekipleri köylüler iş makinelerinin yardımıyla sazlıkta arama başlattı. Sazlıkta yoğunlaşan aramalarda Sedanur ait her hangi bir ize şuana kadar rastlanmadı.

        İnsan boyunu geçen kamışlar nedeniyle sazlık alanda arama yapan ekipler ilerlemekte güçlük çekti. Bölgenin bataklık olması ve zehirli yılanların bulunması ekiplerin işini zorlaştırıyor. AFAD ve UMKE ekipleri bölgede iş makineleri ile ilerlemenin faydalı olacağını bildirdi.

        Öte yandan geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan ve dün çıkarıldığı mahkemece tutuklanan E.B.’nin yakınları da bekliyor. Köyde herkesin akraba olduğuna dikkat çeken köylüler, “Samanları arıyorlar, evleri arıyorlar. Büyük ihtimalle kaçırdılar. Köylerde bir şey olmaz hep akraba, herhangi bir şey olmaz. Bir televizyon kanalına mesaj göndermişler kan davası var. Yalandır öyle bir şey yoktur. Kim ne derse iftiradır” dedi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ